Lacoste Eyewear, Yeni Yılda Gözlerinizi Süslesin

Alışveriş Alışveriş Lacoste Eyewear, Yeni Yılda Gözlerinizi Süslesin

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Lacoste

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
LACOSTE EYEWEAR, YENİ YILDA GÖZLERİNİZİ SÜSLESİN
Lacoste kalitesi ile sunulan gözlük koleksiyonu yılbaşı hediye seçiminde özen gösteren, farklılığını ince detaylarla sevdiklerine hissettirmek isteyen kişiler için hazırlandı.

Hediye arayışında olanlar, Lacoste’n dünya modasını yansıtan gözlük koleksiyonu yardımcı oluyor. En şık ve en çarpıcı tasarımlarıyla dikkat çeken Lacoste gözlükleri yeni yılda ayrıcalıklı ve unutulmayacak kadar anlamlı hediyeler vermekten hoşlananlar için çok özel bir seçim.

Lacoste Eyewear’ın optik koleksiyonunda dikdörtgen çerçeveli modeller hakim görünüyor. Beyaz siyah, mavi, modeller bayan koleksiyonunda yer alırken, zeytin rengi, kahve ve siyahın tartışılmaz yerini korudu erkek koleksiyonda, köşeli çerçeve, esnek saplar, kendi rengi ile bütünleşen metal tasarımlar yenilikler arasında yerini alıyor. Saplar üzerindeki 3 boyutlu timsah ve birbirine zıt renkler, havalı ve alışılmadık bir görünüş katıyor.

Lacoste imzalı gözlük koleksiyonunda zariflik ve geleneksel değerlerin elit dünyasına markanın eşsiz konumunu hayatın içine yansıtmaya devam ediyor.
www.emkooptik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT