Lacoste Eyewear’la geçmişin izleri

Alışveriş Alışveriş Lacoste Eyewear’la geçmişin izleri

Tarihler: 30 Mart 2009 Pazartesi ~ 03 Nisan 2009 Cuma

Firma: Lacoste Eyewear’la

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2009 ~ Nis 3, 2009
Lacoste Eyewear’la geçmişin izleri
Modern ve minimalist dizaynları birleştiren tarzıyla vazgeçilmez marka haline gelen Lacoste Eyewear, 70’li yılların en seksi ve göz alıcı gözlük modelleri ile farklılık yaratmaya devam ediyor.

Feminen ve baştan çıkarıcı tasarımlarıyla göz kamaştıran Lacoste Eyewear, 2009 Yaz sezonunda 70’li yıllara dönüş yapıyor. Geniş, yuvarlak ve oval tasarımlarıyla metal ve kemik çerçeveli ve yüzünüzü maske gibi kapatan, renkli gözlük modelleri ile yazın cıvıl cıvıl renklerini gözlerimize taşıyor. Retro modasını güneş gözlüklerine ve bakışlara yansıtan Lacoste Eyewear, sıra dışı ve feminen modelleri ile Lacoste tarzını benimsemiş olanlar için ideal bir seçim oluşturmaya devam ediyor.

Lacoste Eyewear, özellikle yuvarlak çerçeveli ve ince saplı modelleriyle modern tasarımlarıyla bugünden de kopmuyor. Moda görüntüsü arayanların vazgeçemediği modeller arasında da yer alıyor.

Koleksiyonda yer alan degrade camlar, göz sağlığına hitap ederken, bayanların yüzünde ayrı bir cazibe ile parıldıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT