Lancel Her Yolculuğu Bir Maceraya Çeviriyor!

Alışveriş Alışveriş Lancel Her Yolculuğu Bir Maceraya Çeviriyor!

Tarihler: 10 Kasım 2008 Pazartesi ~ 16 Kasım 2008 Pazar

Firma: Lancel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2008 ~ Kas 16, 2008
DENEYİM… STİL… KEYİF… TUTKU… RAHATLIK… ERGONOMİ… FONKSİYONELLİK… ZERAFET…
130 YILLIK DENEYİMİ İLE LANCEL HER YOLCULUĞU, ÖMÜR BOYU HATIRLAYACAĞINIZ KEYİFLİ BİR KAÇAMAĞA, BİR MACERAYA ÇEVİRİYOR!

Her dönem klasik olmayı başaran ama farklı trendleri detaylarda sunarak, ışıltısını ve farklılığını asla kaybetmeyen, yaşamdan zevk alabilenlerin markası LANCEL, 130 yıllık tecrübesini, seyahat koleksiyonuna “mutluluğa kaçış”ın formülü olarak aktarıyor.
130 yıldır değişmeyen duruşu ile LANCEL, hazırladığı koleksiyonlarla her dönem adından söz ettirmeyi başaran çizgisiyle dünyada en geniş koleksiyona sahip aksesuar markası...
Seyahat Lancel için, yaşanan zamanın dışına taşarak tüm düşüncelerden uzaklaşmak, var olan anın mutluluğuna varmak ve seyahatin getireceği güzel duygularla dolmak demek… Farklı kullanım ihtiyaçlarına yönelik çeşitli boy ve özellikte tasarımların yer aldığı koleksiyonda fonksiyonellik ve ergonomi ön planda… Yükünüzü hafifletmek için tekerlikli sistemle desteklenen modeller yolculuğunuzu daha keyifli hale getiriyor.

Lancel yaşamının her anında stil ve zerafeti bir arada sunuyor. Deri detaylarla ve farklı renk alternatifleriyle zenginleştirilmiş seyahat koleksiyonuyla nereye giderseniz gidin moda sizin izinizde…
Lancel, günlük moda akımlarını uygularken her daim çizgisine bağlı, duruşuna sadık ve bir o kadar da çağdaş tasarımlardan oluşan koleksiyonuyla günün her saati bulunduğunuz her ortama zerafetinizle ışltı yaymanız ve Lancel ayrıcalığıyla tanışmanız için sizi Abdi İpekçi’deki mağazasına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT