LAVAZZA `Tandem` kahve ile en tatlı Anneler Günü kutlaması

Alışveriş Alışveriş LAVAZZA `Tandem` kahve ile en tatlı Anneler Günü kutlaması

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 20 Mayıs 2008 Salı

Firma: Lavazza

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 20, 2008
Anneme sürprizli kahve keyfi
LAVAZZA "Tandem" kahve ile en tatlı Anneler Günü kutlaması

Avrupa`nın ve İtalya`nın bir numaralı kahve markası LAVAZZA, Türkiye`de de yepyeni ve ilginç ürünleriyle kahve severlerin kalbinde… Anneler Günü`nde, annenize sıra dışı, tatlı ve eğlenceli bir kahve deneyimi yaşatmak isterseniz, LAVAZZA logolu cafeler sizi bekliyor. LAVAZZA`nın özel olarak ürettiği "Tandem" kahve, baş başa bir kahve mutluluğu için sizi ve annenizi bekliyor.

"Tandem" iki bölmeli özel bir bardakta sunuluyor. Bardağın bir tarafında enfes Espresso veya Cappucino`yu yudumlarken, diğer tarafta da LAVAZZA`nın "Tandem" için özel olarak yaptığı nefis kremaları tadabilirsiniz. Yapımı tamamen LAVAZZA`ya ait "Tandem" krema, fındıklı ve çikolatalı çeşitlerine sahip. "Tandem"i içerken, fındık veya çikolata krema seçeneklerinden birini tek başına veya her ikisi de aynı anda kullanabilirsiniz.

LAVAZZA`nın bu ürününü İstanbul`da; House Cafe Zinciri, Niş (Nişantaşı), Retro Cafe (Avcılar), Mia Menza (Kuruçeşme),Ulus 29, Yeditepe Üniversite Tamer Cafe, Oba Park Cafe, TED, Denizli`de; Aralık Cafe, Bursa`da; Makkarino, Cafe Proto ve bunların yanı sıra LAVAZZA logosunu gördüğünüz tüm cafelerde deneyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT