Lavazza’da Sevgililerin Kahvesi Bir Fiyata

Alışveriş Alışveriş Lavazza’da Sevgililerin Kahvesi Bir Fiyata

Tarihler: 27 Ocak 2011 Perşembe ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Lavazza

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2011 ~ Şub 14, 2011

Bir cappuccino ya da bir espresso üzerinden sevgilinizin gözlerine uzun uzun bakarken “Farkın Tadına Varın”

Aşkın sembolü İtalya’nın eşsiz kahve markası Lavazza, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiftlerin romantizm dolu anlarına enfes tadıyla eşlik ediyor.

İtalya, her bir köşesi sevgililer için büyülü ortamlar yaratan bir aşk ülkesi. İtalya’da aşık olmanın güzelliğini 2011 takvimine de taşıyan Lavazza, sevgililerin buluşmasının en romantik ve en duygusal hallerini yansıtıyor.

Lavazza, duyguların doruğa çıktığı, aşkın dile geldiği, çiftlerin birbirlerine hoş sürprizler yaptığı en özel gün olan 14 Şubat’ı da özel kampanyasıyla kutluyor.

Lavazza Best Coffee Shop’lara gelen çiftler, aşklarını en iyi sembolize ettiğine inandıkları, iki kahveyi bir kahve fiyatına keyifle yudumlayacaklar.

En kaliteli kahve çekirdeklerinden farklı reçetelerle ve farklı şurup alternatifleriyle hem sıcak hem soğuk tatlar yaratan Lavazza, sevgililerin aklını başından alıyor…

Kimbilir? Belki de aşk tanrısı Cupid daha fazla etki için küçük oklarını İtalyan kahvesine batırıyordur, “amore” kelimesi “aroma” kelimesinden çok da farklı değil aslında…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT