Lays`den Çıtır Çıtır Bir Cips Lezzeti: Lay`s Zeytinyağlı ve Lay`s Zeytinyağlı-Kekikli

Alışveriş Alışveriş Lays`den Çıtır Çıtır Bir Cips Lezzeti: Lay`s Zeytinyağlı ve Lay`s Zeytinyağlı-Kekikli

Tarihler: 12 Nisan 2011 Salı ~ 12 Mayıs 2011 Perşembe

Firma: PepsiCo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2011 ~ May 12, 2011

En Çıtır Egeli: Lay`s Zeytinyağlı
Lay’s Zeytinyağlı, Ege’nin leziz zeytinyağı ile Türkiye’nin en iyi patateslerini aynı pakette buluşturarak raflardaki yerini alıyor. Ege’nin doğal lezzeti, en çıtır haliyle artık Lay’s Zeytinyağlı Sade ve Lay’s Zeytinyağlı-Kekikli paketlerinde!

Doğal ve eşsiz tatları bir araya getiren ve paylaşım temasını sahiplenmiş patates cipsi Lay`s, yepyeni ve çıtır çıtır bir lezzet deneyimini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Türkiye’nin en iyi patateslerinin lezzetini, zeytinyağının doğallığı ile buluşturan Lay’s Zeytinyağlı, ekstra çıtır yapısı ile cips tüketicilerinin favori cipsi olacak!

Ege’nin en özel lezzeti zeytinyağı ve Türkiye’nin en güzel patatesleri ile yapılan Lay’s Zeytinyağlı çok özel, çıtır çıtır lezzetini özenle seçilen patateslerin pişirilmeden önce tuzlu sudan geçirilerek marine edilmesine borçlu. Lay’s Zeytinyağlıyı yediğiniz anda, çıtır çıtır tadına doyulmaz bir cips keyfi yaşayacak ve bu eşsiz lezzeti sevdiğiniz herkesle paylaşmak isteyeceksiniz.

Dağ Kekiği Zeytinyağı ile Buluştu
Lay’s; zeytinyağının en güzel tamamlayıcısı olan kekiği de unutmadı. Lay’s zeytinyağlı lezzetinin yanında bir de baharat tutkunları için kekiklisini hazırladı. Zengin aromasıyla Lay’s zeytinyağlı-kekikli her ısırıkta sizi Ege güneşi ile ısıtacak.

Benzersiz zeytinyağı lezzetiyle fark yaratan Lay’s Zeytinyağlı, tam bir çıtır!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT