Lazzoni Evinizdeki Tüm Eşyaları Sigortalıyor

Alışveriş Alışveriş Lazzoni Evinizdeki Tüm Eşyaları Sigortalıyor

Tarihler: 01 Ağustos 2010 Pazar ~ 31 Ekim 2010 Pazar

Firma: Lazzoni Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2010 ~ Eki 31, 2010

Özgün tasarımları, sektördeki öncü yaklaşımıyla her zaman adından söz ettiren LAZZONI, “eşya sigortası” kampanyası ile bir ilke daha imza atıyor. Geliştirdiği ürünler ve sunduğu hizmetler ile uzun vadeli değer yaratmayı amaçlayan markanın, müşterileri ile iletişimi satış sonrası da sürüyor. Sigorta kampanyasıyla ‘Düşle Yaşa’ sloganına bir yenilik ekleyen LAZZONI, müşterilerine ’Düşle ve Güvenle Yaşa’ mesajını veriyor.

LAZZONI, 1 Ağustos – 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile müşterilerine önemli bir ayrıcalık sunuyor. LAZZONI Mağazaları’ndan 3.000 TL ve üzerinde ürün satın alan tüketicilerin, belirttikleri adresteki ev eşyaları olası risklere karşı bir yıl süreyle sigortalanıyor.

LAZZONI Eşya Sigortası ile; tüketicinin evindeki tüm eşyalar, çeşitli kötü olasılıklara karşı teminat altına alınıyor.

Yangın, yıldırım, infilak, hırsızlık, sel/su baskını, kara/hava taşıtlarının çarpması, fırtına, yer kayması gibi beklenmeyen durumlarda ortaya çıkacak riskler sigorta kapsamında yer alıyor. Üstelik, bu sigorta hizmeti sadece beyaz eşya, mobilya ve giysilerle sınırlı değil…Ev eşyaları içinde bulunabilecek antika ve değerli biblolar ve heykeller, sanat eserleri, el yazması kitaplar, altın, gümüş ve sair kıymetli maden ile bunlardan yapılmış saatler de sigortalanıyor. Kürkler, bilgisayar-müzik sistemi benzeri elektronik ve optik cihazlar, antika ve değerli tablolar ile değerli halılar da belli bir oranda kapsam dahiline alınıyor. Ayrıca kişisel kimlik koruma teminatları ile müşterisinin kredi kartının çalınması veya kaybolması sonucu yetkisiz kullanımı ile cüzdanı kaybolduğunda veya çalındığında cüzdanın içinde bulunan şahsi kimlik belgeleri ve ödeme kartlarının yenileme bedeli poliçede belirtilen şartlar ve limitle sınırlı kalmak üzere LAZZONI Eşya Sigortası ile güvence altına alınıyor. Oldukça geniş bir kapsama sahip LAZZONI Eşya Sigortası, sık karşılaşılan konuta ait dış kapı anahtarlarının çalınması ya da kaybolması durumunda kilit değişimi masraflarını da belli bir tutara kadar karşılıyor.

LAZZONI, müşterilerine hediye ettiği sigorta poliçesi için 90 yıllık sektörel deneyime sahip uluslararası bir şirket olan Chartis Sigorta ile işbirliği yapıyor. Finans dünyasının saygın ve köklü sektör yayınlarından EUROMONEY’nin yapmış olduğu anket çalışmasında Dünyanın En İyi Global Sigorta Şirketi seçilen Chartis, 160 ülke ve bölgede, 45 milyon kurumsal ve bireysel müşteriye hizmet veriyor.

Lazzoni’den avantajlı kampanyalar… Lazzoni, 1 Ağustos – 31 Ekim tarihleri arasında yaptığı iki kampanya ile tüketicilerine eşsiz avantajlar yaratıyor. Tüm ürünlerde geçerli %18 KDV İndirimi Kampanyası; birbirinden şık ürünlerde kalite ve konforu uygun fiyatlarla buluşturuyor. Kampanya çerçevesinde anlaşmalı banka kartlarına farklı ödeme seçeneklerine göre birbirinden cazip indirimler de sunuluyor.

Markanın bir diğer kampanyasında ise oturma grubu satın alan müşterilere özel bir sehpa takımı hediye ediliyor. İlk günden yoğun ilgi gören kampanyanın özel ürünü olan ve son derece şık bir tasarımı bulunanbeyaz lake sehpa takımı, dört parçadan oluşuyor.

LAZZONI Mobilya’nın Eşya Sigortası ve diğer kampanyalarıyla ile ilgili ayrıntılı bilgiyi LAZZONI Mağazalarından ve www.lazzoni.com.tr adresinden edinebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT