Lazzoni Kuştüyü Minderli Harem Koltuk ile Saray İhtişamını Evlere Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Lazzoni Kuştüyü Minderli Harem Koltuk ile Saray İhtişamını Evlere Taşıyor

Tarihler: 15 Şubat 2012 Çarşamba ~ 15 Nisan 2012 Pazar

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2012 ~ Nis 15, 2012

Lazzoni’nin yeni koltuk koleksiyonunda yer alan Harem Koltuk, saraylara yakışır görünümü ve zarif çizgisi ile 2012’nin en gözde klasik tasarımları arasındaki yerini garantiliyor. Değişik kumaş seçenekleri sayesinde modern ve klasik tarzlarla uyumlu bir şekilde kullanılabilecek Harem Koltuk için, Lazzoni’nin kumaş kartelasında yer alan 200’ün üzerindeki desen ve doku arasından seçim yapılabiliyor.

Lazzoni, Harem Koltuk ile klasik tarzı sade bir yorumla hayata geçiriyor. Yumuşatılmış hatlara sahip tasarımda, çizgili ve çiçekli desenin tercih edildiği saten kumaş uygulaması klasik etkiyi pekiştiriyor. Koltuğun ahşap ayaklarında klasik tarz ile uyumlu olarak mat lake cila uygulaması tercih ediliyor.

Harem Koltuk’ta ince biyeler ile çevrelenmiş beş büyük ve beş küçük kırlent kullanılıyor. Normal koltuklara göre çok daha fazla derinliğe sahip olarak tasarlanan Harem Koltuk, bol kırlentli yapısı sayesinde uzun süreli oturmalarda rahatlığı garantiliyor, aynı zamanda şık görümüyle de göz dolduruyor.

Harem Koltuk, genel olarak klasik trendin çizgilerini taşısa da abartısız hatları ve sade görünümü ile modern evlerde de tercih edilebiliyor. Modanın rüzgârına kapılmayan, tüm zamanlara hitap eden bu tasarım, Lazzoni imzası ile tarzını ortaya koyuyor.

www.lazzoni.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT