Lazzoni Mağazaları’nda Nicoletti Home Ürünlerine Kredi Kartına 10 Taksit

Alışveriş Alışveriş Lazzoni Mağazaları’nda Nicoletti Home Ürünlerine Kredi Kartına 10 Taksit

Tarihler: 14 Ocak 2011 Cuma ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2011 ~ Şub 14, 2011

Lazzoni Mobilya, Nicoletti Home markalı deri koltukları ile İtalyan imzasının tüm ayrıcalıklarını yaşam alanlarına taşıyor.

Evinizin merkezi olan salonunuzda, estetik ve sade bir deri koltuk, tek başına mekanı karakterize edebilir… Evinizi modern bir tarzda dekore etmeyi tercih ediyorsanız, Nicoletti Home etiketi taşıyan bu deri koltuk, size şık bir alternatif sunuyor. Enerjisiyle salonunuzun odak noktası haline gelen bu koltuğun öyle bir rengi var ki, siyahtan beyaza, bej tonlarından pastel renklere kadar geniş bir renk skalası ile uyum sağlıyor. Dikiş detayları ile hareketlenen ve zarif ahşap ayaklar ile tamamlanan bu eşsiz tasarımı, tüm Lazzoni mağazalarında bulabilirsiniz.

2011’in En Karizmatik İtalyanı!

Türkiye’de sadece Lazzoni mağazalarında satışa sunulan Nicoletti Home koltuklarının, farklı model ve renk seçenekleri bulunuyor. Üstelik tüm Nicoletti Home ürünlerinde anlaşmalı kredi kartlarına 10 taksit yapılıyor.

Nicoletti Home etiketli şık koltuklar, dünyanın 70 ülkesi ile aynı anda yurt genelindeki tüm LAZZONI mağazalarında Türk müşterilerin beğenisine sunuluyor. Kalitesi ve konfor özellikleri ile İtalyan mobilyasının en iyi örneklerini sunan Nicoletti Home, İtalya’nın en ünlü tasarımcıları ile çalışıyor. Bu dünya markasının; malzeme seçiminden iskelet yapısına, ergonomiye hayat veren formlardan estetik detaylara kadar özel bir tarzı bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT