Lazzoni’den Rosati İmzalı Televizyon Ünitesi

Alışveriş Alışveriş Lazzoni’den Rosati İmzalı Televizyon Ünitesi

Tarihler: 28 Şubat 2011 Pazartesi ~ 28 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2011 ~ Mar 28, 2011

Ünlü İtalyan tasarımcı Andrea Rosati’nin, Lazzoni Mobilya için hazırladığı Manhattan Koleksiyonu’nda özel bir televizyon ünitesi yer alıyor. Mekandan tasarruf sağlayan televizyon ünitesi, Türk kullanıcılardan büyük ilgi görüyor.

Rosati, Lazzoni Mobilya adına, Türk kullanıcılar için tasarladığı televizyon ünitesinde, Manhattan’ın mimari özelliklerinden esinlendiğini söylüyor. Tasarımını tanımlarken, “New York’un siyah ve gri yapılarını, camlarla kaplanmış göz alıcı gökdelenlerini figür olarak aldım” diyor. Bu nedenle, televizyon ünitesinde, özellikle siyah camı ve füme rengi ahşabı seçtiğini belirtiyor.

Ünitenin en önemli özelliği ise Lazzoni logosundaki ZZ armasını, farklı bir tasarımla duvarınıza taşıyor olması… Z’lerden birini oluşturan siyah cam kapaklı bölmeler, eşyalarınızı hem elinizin altında, hem de gözlerden uzakta tutabileceğiniz kullanışlı bir alan yaratıyor. Füme rengi ahşapla oluşturulan ikinci Z ise, her boyda ekrana uyum sağlayan bir TV rafı ve DVD’lerinizi yerleştirebileceğiniz geniş bir bölmeden oluşuyor.

Rosati, bu tasarımıyla, giderek küçülen New York evlerinin, işlevsel mobilyalara duyduğu ihtiyaca yeni bir yorum getiriyor. Mekandan tasarruf sağlayan bu ünite, Manhattan Koleksiyonu’nun diğer parçaları ile kolaylıkla kombine edilebiliyor. Koleksiyonda; televizyon ünitesinin yanı sıra, bir yatak odası, bir yemek odası ve bir de oturma grubu yer alıyor. Rosati, Lazzoni için tasarladığı Manhattan Koleksiyonu’nda, deri, siyah cam ve füme rengi mobilyaların yanı sıra, koyu renk kumaşlarla güçlü ve modern bir kurgu oluşturuyor.

İtalyan tasarım anlayışını Türk kullanıcıların evlerine taşıyan Lazzoni Mobilya, Manhattan Koleksiyonu ile büyük ilgi görüyor. Manhattan Koleksiyonu’nda, Rosati imzasını taşıyan özgün tasarımların yanı sıra, tasarımcının Lazzoni’nin diğer ürünleri arasından belirlediği ürün ve aksesuar seçkisine de yer veriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT