LC Waikiki`den Davet Özel Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş LC Waikiki`den Davet Özel Koleksiyonu

Tarihler: 28 Haziran 2011 Salı ~ 28 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2011 ~ Tem 28, 2011

Türkiye’nin hazır giyimde lider markası LC Waikiki’nin özel davetler için hazırladığı yeni koleksiyon, inceliğe ve zarafete önem veren eden kadınların tercihi oluyor.

LCWaikiki, yeni koleksiyondaki şık alternatifler ile hanımların özel davetlerde şık görünmesini sağlıyor. Asaletiyle göz kamaştıran çiçek desenli uzun elbise, zarif ve her daim kullanabileceğiniz dantel detaylı siyah mini elbise, yaz akşamları için ideal çiçek desenli lila elbise LC Waikiki mağazalarında özel davetler için sunulan alternatifler arasında yer alıyor. Ekru şalvar pantolon, çiçekli lila üst, siyah pantolon ve ten rengi üzeri mini payetli bluz, ten rengi, askılı, üst kısmı payetli elbise, yarasa kollu ten rengi, payetli üst ve siyah pantolon kombinleriyle LC Waikiki “Davet Özel Koleksiyonu“ yaz şıklığı ile göz kamaştırıyor.

Aksesuarlar da dikkat çekiyor

LC Waikiki Davet Özel Koleksiyonu’nda yer alan aksesuarlar kıyafetlerle uyum sağlıyor. Siyah ve ekru tonlarındaki stiletto’lar elbiselerle kombinlenirken, siyah gül detaylı mini zincir saplı çanta Occasion sitilini tamamlıyor. Yeşil, siyah ve sarı renkli çiçek detaylı mini saplı gece çantası yazın getirdiği canlılığı yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT