Lc Waikiki Kadınları Yeni Yılı Zarif Danteller ve Parlak Renklerle Karşılıyor!

Alışveriş Alışveriş Lc Waikiki Kadınları Yeni Yılı Zarif Danteller ve Parlak Renklerle Karşılıyor!

Tarihler: 16 Kasım 2011 Çarşamba ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Lc Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2011 ~ Ara 31, 2011

LC Waikiki Yeni Yıl Koleksiyonu, her zevke uygun zarif, şık ve dikkat çekici modelleriyle yeni yılınızı renklendirmeye hazırlanıyor. LC Waikiki “Vintage Affair” koleksiyonu, klasik çizgisinden çıkmadan kadınları dantel, güpür ve payetlerin zarafetiyle buluşturuyor. Gençlerin vazgeçilmez markası XSIDE, siyah ve metalik renklerin baskın olduğu romantik ve cezbedici “Black Swan” koleksiyonu ile sizi masalsı yeni yıl stiliyle buluşturuyor.

Kadınların vazgeçilmez markası LC Waikiki, modern dokunuşlu “Vintage Affair” yeni yıl özel koleksiyonuyla sizi ışıltılı ve unutamayacağınız bir geceye hazırlıyor. Broadwalk Empire dizisinden esinlenerek hazırlanan koleksiyon 1920’li yılların lüks ve ışıltısını yeni yıl şıklığı ile buluşturuyor. Mücevher renklerinin öne çıktığı koleksiyonda dar kesimli gece mavisi elbise, romantik güpürlü elbise, ışıltılı bluzlar, şık pantolonlar ve ışıltılı tüvit ceketler ışıl ışıl geçecek bir yeni yılın habercisi oluyor.

XSIDE yeni yıl özel koleksiyonunda kuğu zarafeti dikkat çekiyor…

XSIDE “Black Swan” yeni yıl özel koleksiyonunda siyahın en çekici halleri, dantelin zarafeti ve metalik renklerin ışıltısı herkesi etkisi altına alıyor. Gece renkleri sizi adeta bir kuğu balesinde dansa davet ederken, metalik renkler 80’li yılların disko ışıltısını üzerinize taşıyor. Siyah mini dantel elbiseler, siyah dantel detaylı bluz ve gömlekler, inci işlemeli bebe yaka bluzlar, gündüz ve gece giyilebilen payetli üstlerle kombinlenebilen dantel detaylı mini şortlar ve tütü etekler yılbaşı gecesi şıklığı zarafetle buluşturmak isteyenlerin tercihi oluyor. XSIDE yeni yıl özel koleksiyonunda daha cesur ve gösterişli görünmek isteyenler için metalik jeanler ile tamamlayabileceğiniz payetli bluzlar göz dolduruyor.

Yeni yıla özel hazırlanan LC Waikiki aksesuarları ile harikalar diyarına yolculuk…

Şıklığınızı LC Waikiki aksesuar koleksiyonu ile tamamlayın… LC Waikiki Yeni Yıl Özel Aksesuar koleksiyonunda dantel detaylı toz pembe ve siyah stilettolara dantel efektli mini zincir saplı çantalar, tül detaylı pembe stilettolara mini el çantaları eşlik ediyor. Yeni yılın baş aktörü kırmızı renginin karşı konulmaz etkileyici gücünden vazgeçemeyenlerin tercihi kırmızı süet ayakkabılardan yana oluyor. LC Waikiki bilekten bağlamalı modeller ile feminen şıklığı yakalarken, zarafeti stiletto ayakkabılar ile ön plana çıkarıyor.

www.lcwaikiki.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT