LC Waikiki’den Hamilelere Özel Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş LC Waikiki’den Hamilelere Özel Koleksiyon

Tarihler: 07 Temmuz 2011 Perşembe ~ 07 Ağustos 2011 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2011 ~ Ağu 7, 2011

Türkiye’nin hazır giyimde lider markası LC Waikiki hamile bayanları yazın son trendleriyle buluşturuyor. LC Waikiki hamileliğin her dönemine uygun hem modern hem de uygun fiyatlı seçenekler sunuyor.

LC Waikiki 2011 Hamile Yaz Koleksiyonu üç ayrı temasıyla modern annelerin hamilelik döneminde de trendleri takip etmelerine olanak tanıyor. Mavi, kırmızı, pembe gibi renklerin baskın olduğu Simple Life, marine yolculuğa davetiye çıkarırken; haki, yeşil, bej, kahve ve mor renklerin hakimiyetindeki Urban Nomands, gezgin ruhlu annelere sportif ve aynı zamanda modern dokunuşlu, konforlu seçenekler sunuyor.

Pretty in Pink teması canlı renklerin, çiçeklerin, pembe, mercan tonları ve turuncunun baskın olduğu yazın coşkusunu yansıtıyor. LC Waikiki Hamile Koleksiyonu her yaş grubuna hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

Tişörtler, Kotlar, Pantolonlar Hamile Bayanlara Özel…

LC Waikiki Hamile Koleksiyonu, kaliteli ve uygun fiyat seçenekli ürünleriyle modayı da takip ediyor. Hamile bayanların en çok tercih ettiği ürünler arasında LC Waikiki eğlenceli tişörtleri dikkat çekiyor. Pamuklu tişörtler, eğlenceli baskıları ve farklı renk seçenekleriyle hamile bayanların tercihi oluyor. LC Waikiki Hamile Koleksiyonu’nda kotlar farklı yıkama seçenekleriyle öne çıkıyor.

Hamileliğin her aşamasında kullanıma uygun bel seçenekleri denim koleksiyonun tercih edilmesini sağlıyor. LC Waikiki, pantolon, kapri pantolon, şort ve eteklerde farklı bel örme bantlarıyla hamile bayanlara rahatlık sağlıyor. LC Waikiki, kumaş pantolonlarda hamileliğin her aşamasına uygun bel bantlı seçeneklerle birlikte iş yaşamında da kullanabilecek şık seçenekler sunuyor.

Elbiseler Uçuş Uçuş, Gömlekler Tiril Tiril…

Bu yaz çiçek desenli elbiseler LC Waikiki hamile bayanların coşkusunu yansıtıyor. Hamilelik sonrası da giymekten vazgeçilemeyecek elbiseler hem kısa hem de uzun seçenekleriyle öne çıkıyor.

LC Waikiki gömlekler Hamile Koleksiyonu’nun en etkili ürünleri arasında yer alıyor. Modayı takip ederek farklı desen ve baskılarda seçenekler sunan Hamile Koleksiyonu, modaya uygun form ve desenleriyle dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT