Lebron James`in Yeni Ayakkabısı `Zoom Lebron IV` Türkiye`de!

Alışveriş Alışveriş Lebron James`in Yeni Ayakkabısı `Zoom Lebron IV` Türkiye`de!

Tarihler: 24 Aralık 2007 Pazartesi ~ 26 Aralık 2007 Çarşamba

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2007 ~ Ara 26, 2007
LEBRON JAMES’İN YENİ AYAKKABISI ‘ZOOM LEBRON V’ TÜRKİYE’DE...
“Benden Daha İyi Olmalısın”
Nike ve ünlü basketbolcu LeBron James, yeni sezona LeBron imzalı beşinci ayakkabı olan Zoom LeBron V ile ve yeni bir kampanyayla merhaba diyor. Bu kampanyada LeBron, genç basketçilere kendilerini aşmak istiyorlarsa hiç durmadan çalışmaları gerektiğini anlatıyor.

LeBron’un oyun stiline uyum sağlayacak şekilde tasarlanan Zoom LeBron V, son derece hafif ve üst düzey bir koruma sağlıyor. Tüm ayağı saran Zoom Air dolgu ünitesi ve çift katlı Zoom Air topuk dolgusu sayesinde ayakkabının ayaklarda yarattığı etki optimum seviyeye yükseliyor. Bu ayakkabı, üst düzey dolgu özelliğinin yanı sıra, doğrudan LeBron’la ilgili pek çok tasarım özelliğiyle de dikkat çekiyor. Bu özellikler arasında, dil parçasının içine yerleştirilmiş olan, LeBron’un doğduğu Akron, Ohio şehrine ait bir harita; bilekteki bant üzerinde, LeBron’un çocukken “pota” olarak kullandığı ve içine basket attığı süt sandıklarını hatırlatan bir desen ve bilekteki bantın iç yüzeyinde “AİLE”, “TUTKU” ve “KORKUSUZ” kelimelerini içeren çarpıcı bir mesaj göze çarpıyor.

Ayakkabının üst yüzeyi, üzerine yumuşak deri işlenmiş “fiposit” malzemeden yapıldı. Dynamic-Fit iç astar, krallara layık bir rahatlık sunuyor. Entegre bilek bantı, ayakları ayakkabıya kilitliyor. Orta tabanda yer alan tüm ayağı saran Zoom Air dolgu ünitesi ve çift katlı Zoom Air topuk dolgusu sayesinde ayakkabının, ayağın hareketlerine hızlı tepki verme özelliği zirveye çıkıyor. Karbon fiberden yapılmış yaylanma levhası da mevcut. Dış tabanda ise optimal hareket sağlayan esneme girintileri ve kauçuk yapı, daha iyi yer tutuş özelliği sağlıyor.

Şu an Zoom LeBron V’in beyaz, gece mavisi ve altın sarısı renkler içeren modeli mağazalardaki yerini alırken, koyu vişne renginin ve siyah tonlarının hakim olduğu diğer model ise Aralık sonuna doğru raflardaki yerini alacak.

Zoom LeBron V’in tanıtımını, kışkırtıcı ve çarpıcı bir mesajla yapan LeBron yeni kampanyada, kendi oyun stilini geliştirmek için hala çalıştığını söylüyor ve genç oyuncuları, LeBron James gibi olmaktan çok, LeBron James’ten daha iyi olmaya çağırıyor. Kampanya için çekilen reklam filminin sonunda, “LeBron James benim. Sen, yeni bir LeBron James olmamalısın. Sen, benden daha iyi olmalısın” diyor.

Prodüktörlüğü Nike tarafından, reklam şirketi Wieden&Kennedy ile birlikte yapılan reklam filmini LeBron bizzat seslendiriyor. Filmde, LeBron’un lise yıllarından ve NBA kariyerinden alınan basketbol görüntülerine yer veriliyor. LeBron, reklam filmi boyunca, olabildiğince iyi bir oyuncu olabilmek için hala çalışması gerektiğini ve hala mücadele etmesi gereken zorluklar olduğunu anlatıyor. Reklam filmi www.nikebasketball.com adresinden izlenebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT