Lecia ‘dan M sistem için yeni lens serisi; Leica Summarit-M Objektif

Alışveriş Alışveriş Lecia ‘dan M sistem için yeni lens serisi; Leica Summarit-M Objektif

Tarihler: 17 Mart 2008 Pazartesi ~ 19 Mart 2008 Çarşamba

Firma: Lecia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2008 ~ Mar 19, 2008
Lecia ‘dan M sistem için yeni lens serisi ; Leica Summarit-M Objektif

Klasik Leica kalitesini ve performansını daha geniş bir pazara yaymak ve müşteri kitlelerini genişletmek amacı ile üretilen objektifler , Leica efsanesinin tüm izlerini üzerinde taşımaktadır.

Summarit-M objektiflerinin üzerine kazınmış tüm yazılar ve rakamlar 1960’lardaki orjinal Leitz Wetzlar ‘da olduğu gibidir. Ayrıca objektif bayonetinde bulunan ve Lieca ‘nın işareti olan kırmızı nokta da ; M bayoneti tanıtımında yada 1970’e kadar olan üretimlerde olduğu gibi orjinal renkler kullanılarak üretilmiştir.

Klasik ve onaylanmış küresel lens tasarımı baz alınarak üretilen Summarit-M objektiflerde , maksimum diyafram f/2.5 dir fakat objektifin yüksek performansı bir Leica lensinde bulunan, mükemmel kalite beklentilerini de artarak karşılamaktadır.
Dört yeni Summarit lens üretilmiştir. Bu lensler, yeni Leica M objektifler için en uygun ve talep gören odak mesafesini kapsamaktadır.
Summarit –M objektif serisi :
__ LEICA SUMMARIT-M 35mm f/2.5
__ LEICA SUMMARIT-M 50mm f/2.5
__ LEICA SUMMARIT-M 75mm f/2.5
__ LEICA SUMMARIT-M 90mm f/2.5
Tüm seri , klasik Leica görünümlü , en yüksek optik ve mekanik performanslıdır. Fiyat ve performans açısından rakipsizdir. Objektifler, metal ön ve arka kapak , bez kılıf , komple metal objektif parasoley alternatifleri ile aksesuar açısındanda çok zengindir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT