Lee 101 Koleksiyonunda Detaylara Rahatlık Gizliyor

Alışveriş Alışveriş Lee 101 Koleksiyonunda Detaylara Rahatlık Gizliyor

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 24 Ekim 2011 Pazartesi

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 24, 2011

Lee, 1911 yılından beri üstün kalite iş kıyafetleri ve kovboy jean’leri tasarlıyor. Günümüzde ise Lee 101 Koleksiyonu, denim tutkunlarına ve rahatından vazgeçemeyenlere hitap ediyor. Bu yelpazede var olan her bir parçadaki detaylar önemle vurgulanıyor.

Modanın İçeriği Değişiyor, Yılların Eskitemediği İş Kıyafetleri Lee Farkıyla Yeniden Yorumlanıyor

Koleksiyonun görünümü ve temasında oduncular, liman işçileri ve emekçiler etkili oluyor. Askılar ve ek cepler gibi ekstra dayanıklı ve işlevsel detaylar ile koleksiyonun öne çıkan modellerinden biri olan Logger Jean, 5 yıkama seçeneğiyle yer alıyor. Her bir Lee 101 jean çifti için, yalnızca özel Japon ve İtalyan imalathanelerinden gelen en iyi kalitedeki denimler kullanılıyor. Örgüler ve gömleklik kumaşlar, denim, flanel ve şambre gömleklerden, kusursuz Merino yünüyle dokunmuş örgülere kadar zamana meydan okuyan güçlü bir koleksiyon ortaya çıkarmak için iş kıyafetlerinin verdiği ilhamdan yararlanılıyor.

Lee 101 Koleksiyonu’nda doğal renklerin içinde parlaklık vurgulanıyor, tulumlar, kareli gömlekler ve işçi yeleklerinde devrim etkisi yaşanıyor. Kilit stiller arasında Loco ceket, yer alıyor. Renk paleti, yer yer göz alan parlaklık vurgulamaları ile dolu, koyu ve doğal tonlardan oluşuyor.

Kökleri güçlü bir iş giyim mirasına dayanan orijinal Amerikan denim markası Lee, ”denim kategorisinin” ortak kurucularından biridir. Lee gerçekleştirdiği sayısız yenilikler ile denim dünyasını yerinden oynatmakla meşhur olan bir markadır. Lee ilk kez 1911 yılında tasarladığı ilk iş kıyafetlerinden sonra, 1913’te ikon haline gelmiş olan Union-All (iş tulumu) çizgisine ekleme yapmaya devam etti. Lee, fermuarlı jean modellerini ve ilk denim ceketi icat eden marka oluşuyla da alkışı hak ediyor.

Geçtiğimiz 122 yıl içerisinde, Lee dünyada ne istediğini bilen kişilerin sembolü olarak, üstün kalite kıyafetler sunmayı ve herkesin zevkine hitap etmeyi sürdürdü.

Bugün Lee erkek, kadın ve çocuk koleksiyonlarında hayat bulan, harika kesim ve yıkamaların derinliğini taşıyan jean giyimi ve aksesuarlarını sizlerle buluşturuyor. Lee ürünleri dünya çapında 100’ü aşkın ülkede sizleri bekliyor.

Daha fazla bilgi içi http://www.lee.com ziyaret ediniz ya da local Lee basın ajansını arayınız

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT