Lee, 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda Klasikleri Modern Tarz İle Buluşturuyor

Alışveriş Alışveriş Lee, 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda Klasikleri Modern Tarz İle Buluşturuyor

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 10 Şubat 2011 Perşembe

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Şub 10, 2011

Lee, 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda, klasik tarzına eklediği yeni ve ilginç detaylarla jean’i baştan yaratıyor. Yazın parlak ışığı tüm koleksiyona yansıyor, Lee’nin denim konusundaki uzmanlığı ikonik detaylar ve müthiş yıkamalarda kendini gösteriyor. Kadınlar ve erkekler için sunulan yeni modellerde, gizli ayrıntılar ön plana çıkıyor.

2011 Yazı Açık Mavi ve Beyaz’ın Uyumu ile Renklenecek

Mevsimler değiştikçe mavinin tonları da değişiyor, jean renklerine de yeni bir tarz kazandırıyor. Lee nin 1946 yılında aldığı Can’t Bust’em’ın efsanevi yıkama tekniği Cyrstal Laundry ön plana çıkıyor. Denim üzerine Denim ve workwear tarzı mavi ve beyaz denimlerle kombin oluyor.

Ceket, Şort ve Tulumlar Yeniden Yorumlanıyor, Eskitilmiş Jeanler, Kareli Gömlekler Sezona Damgasını Vuruyor

Hem Kadın hem erkke koleksiyonunda ceket ve gömlekler mavinin koyu tonlarında başlıyor. Günler uzadıkça maviler açılmaya, jeanler koyu mavi tonlarındane beyazın en uç rengine dönmeye başlıyor. Güneşli sezonun ikinci teması olan orijinal vintage görünümü, klasik modelleri farklı bir tarzla yorumlayarak sunuyor. Hem kadınlar hem de erkekler için kirli görünümlü tintli mavilerle vurgulanan ve eskitilmiş görünüme sahip jeanler ve kareli t-shirtler bu koleksiyona damgasını vuruyor. Lee’nin efsanevi ceketleri, şortları ve Bib tulumları bayan klasikleri içinde yeniden yorumlanan modeller.

Kareli ve Şambre, Kadınlarda Elbiselerin, Erkeklerde Gömleklerin Vazgeçilmezi Olacak

Hem kadınlar hem de erkekler için ilkbahar, mavinin daha koyu tonlarının sergilendiği ceket ve gömleklerde başlıyor. Üstler arasında kareli ve şambre gömlek çeşitleri dikkat çekiyor. Yazın taze esintisi kadınlarda şambre ve kareli elbiselerde, beyazlatılmış jean elbise ve eteklerde, indigo mavisinin her tonunda boyanmış t-shirtlerde gözler önüne seriliyor. Erkeklerde ise, cesur çizgiler, tasarım ve uygulamada modern dokunuşu kaybetmeden Lee’nin özgür ruhuna işaret ediyor.

2011 Yazında Kadınlar Alımlı ve Şık Ayrıntılarla Süslenmiş Seksi Kesim Jean’leri Erkekler, ise Bedeni Saran, Vücuda Oturan Jean’leri Tercih Edecek

Lee’nin yeni modelleri arasında kadınlar için üç ve erkekler içinse bir yeni alternatif bulunuyor. Çoğu beden biçimine uyacak şekilde tasarlanan Daren daralan paçası ve dar kesimi ile dikkat çekiyor. Kadınlarda küçük, yüksek arka cepler gibi ayrıntılarla süslenmiş ve sizi son derece alımlı ve şık bir görünüme kavuşturan Jade, Lee’nin yeni skinny jean’i olarak karşımıza çıkıyor. Çizme paça, skinny Bonny’den, hemen her bedene uygun, zevkli yeni dar kesim Marlin’e kadar pek çok alternatifi 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda bulmanız mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT