Lee 2012 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu ile Rengarenk

Alışveriş Alışveriş Lee 2012 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu ile Rengarenk

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ May 27, 2012

Lee’nin en skinny modeli Scarlett, bu yaz rengarenk bir dünyanın kapısını açıyor. Üst grupta yer alan parlak çizgili askılar ve retro tarzındaki tişörtler bu çarpıcı jeanin tamamlayıcıları oluyor.

Efsanevi jean markası Lee, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile günümüze uygun eğlenceli bir moda anlayışı sergiliyor. Ve Lee bu sezon, boya kutusundan çıkmışçasına parlak sezon jeanlerini, en popüler kesimlerinden biri olan Lee Scarlett ile buluşturuyor.

Lee’nin en favori skinny kesimlerinden biri olan Scarlett, şeklinizi ortaya çıkaran ve vücudunuzu saran sayısız denim yıkamasında sunuluyor.

Bu sezon kadınlar, eğlenceli bir siluet ya da yol gösteren bir tavır için, sunulan yedi süper renkten birini seçebiliyor ve denimleri ile buluşturabiliyor. Kırık beyaz, toz pembe, açık sarı, çim yeşili, frambuaz, posta kutusu kırmızısı ve parlak mavi renkleri bu yaz herkesi renkli dünyalara doğru bir yolculuğa çıkartıyor.

Lee baştan aşağı birçok stil seçeneği sunuyor. Böylece bu parlak mod sayısız kadın tişörtü ve üst parçasında da kendini gösteriyor. Önemli parçalar arasında blok renklerde ve parlak çizgili askılılar ile fotoğraf baskıları ve retro havalı vintage poster grafikleri de olmak üzere birçok teknik kullanan grafik stilli tişörtler yer alıyor. Gömlekler, süslemeler ve kumaşlar gibi ayrıntılara gösterilmiş olan büyük özen sayesinde feminen ve yumuşak olmayı başarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT