Leke Tutmayan Kumaş Devri Sertex Antelope ile Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Leke Tutmayan Kumaş Devri Sertex Antelope ile Başlıyor

Tarihler: 14 Mayıs 2010 Cuma ~ 14 Haziran 2010 Pazartesi

Firma: Sertex Antelope

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2010 ~ Haz 14, 2010
LEKE TUTMAYAN KUMAŞ DEVRİ SERTEX ANTELOPE İLE BAŞLIYOR
Sertex’in Nano Teknoloji ile geliştirdiği Antelope koleksiyonu, kolay temizlenebilen özelliğiyle evleri uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılabilecek koltuklarla buluşturuyor.

“Eyvah koltuğun üzerine şarap döküldü, nasıl çıkacak?” gibi sorunlara yeni nesil döşemelik kumaş Sertex Antelope son veriyor. Sertex Antelope; toz, kahve, çay, şarap, yağ, ruj ve kalem gibi lekelenmelere karşı sahip olduğu Blue Drop özelliğiyle kolayca temizlenebiliyor.

Kendine has dokusu, ipeksi dokunuşu ve parlak yüzeyi ile evinize de farklı bir hava katan Sertex Antelope, insana ve doğaya zararlı kimyasal maddeler de içermiyor. Uzun süre dayanıklılık özelliğine sahip Antelope dökülme, soyulma, renk haslığı, ışık haslığı ve aşınma gibi problemlere karşı da 5 yıl Sertex güvencesi altında. Sertex Antelope ile size kalan tek şey gönül rahatlığı ile koltuklarınıza kurulup günün yorgunluğunu atmak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT