Lenovo Tırıyla Büyük Fırsatları Yakala!

Alışveriş Alışveriş Lenovo Tırıyla Büyük Fırsatları Yakala!

Tarihler: 30 Eylül 2011 Cuma ~ 30 Ekim 2011 Pazar

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2011 ~ Eki 30, 2011

Lenovo’nun en son teknolojileriyle tanışmak ve onlara uygun fiyatlarla sahip olmak için büyük fırsat..! Yolculuğuna Avrupa’dan başlayan ve son durak olarak Türkiye’ye gelen Lenovo tırında onlarca ürün, birbirinden cazip fiyat seçenekleri ve büyük indirimlerle teknoloji severleri bekliyor.

Dünyanın 3. büyük PC üreticisi Lenovo’nun, yeni konsepti “For Those Who Do” kapsamında, Avrupa’yı gezen tırının son durağı Türkiye oldu. Özel olarak tasarlanan, en son ürün ve teknolojilerin sergilendiği Lenovo tırı 6 Ekim’de İstanbul’a geliyor. 25 Ağustos’ta yola çıkan ve 2,5 aydır 9 Avrupa ülkesini gezen Lenovo tırı, ilk olarak 6 Ekim’de Kanyon Alışveriş Merkezi’nde görücüye çıkacak. 7 Ekim’de Cevahir Alışveriş Merkezi’nde, 8 Ekim’de Taksim Meydanı’nda, 9 Ekim’de Caddebostan’da ve 10 Ekim’de de Beşiktaş Meydanı’nda teknoloji severlerle buluşacak olan Lenovo tırı, birbirinden özel onlarca ürünü büyük indirimlerle sunacak. Tüm gün çeşitli yarışmalar, gösteriler ve partilere ev sahiipliği yapacak Lenovo tırı İstanbul’dan sonra Bursa ve Ankara’da da teknoloji severlerle buluşacak.

Büyük Hediyeler, Büyük İndirimler!

Birbirinden özel, en son ürün ve teknolojilerinin sergilendiği Lenovo tırını ziyaret etmeden notebook, netbook, almayın! Lenovo B Serisi AIO (hepsi bir arada) alan herkese Lenovo N5901 mini el klavyesi hediye ediliyor. Lenovo IdeaPad Y serisi ürünlerinden alana, notebook çantası ile 8 GB USB bellek hediye olarak sunuluyor. Lenovo IdeaPad V570 ürünü alanın hediyesi ise mouse ve notebook çantası… Teknolojiyi ve şıklığı elden bırakmak istemeyenler için özel olarak üretilmiş olan yalnızca Lenovo tırından sahip olabileceğiniz Fuşya IdeaPadZ370 ise 765 Dolar+KDV ile üstelik 12 ay taksit imkânı ile satılacak. Tırı ziyaret eden ve ThinkPad Edge ürünü satın almak isteyenler ise yüzde 20’lere varan indirim seçenekleri ile bu fırsattan yararlanabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT