Leopar Altın Yılını Yaşıyor

Alışveriş Alışveriş Leopar Altın Yılını Yaşıyor

Tarihler: 20 Kasım 2006 Pazartesi ~ 21 Kasım 2006 Salı

Firma: Esdem Accesoories

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2006 ~ Kas 21, 2006

LEOPAR ALTIN YILIN YAŞIYOR

Türk kadınlarının aksesuar seçiminde vazgeçilmezleri arasına giren Esdem Accesoories, Leopar Koleksiyonu ile etnik ve çağdaş çizgileri buluşturuyor.

Modası hiç geçmeyen ve her dönem gücün simgesi olan leopar deseni bu sezon birçok tasarımı süslüyor. Yarım asırdır Türk kadınlarının aksesuar seçiminde vazgeçilmezleri arasına giren Demir Bijuteri markası olan Esdem Accesoories, Leopar Koleksiyonu ile etnik ve çağdaş çizgileri buluşturuyor.

Her yaşa ve zevke hitap eden Leopar Koleksiyonu birçok parçadan oluşuyor. Hem günlük kıyafetlerle hem de gece kıyafetleriyle kombinlenebilen koleksiyonda, birbirinden şık takı setlerinden kelepçe bileziğe kadar birçok seçenek bulunuyor. Kolye ve küpeden oluşan takı setleriyle takı severlerin gönüllerini fetheden Esdem Accesoories, kelepçe bileziklerle stil sahibi bayanlara ulaşıyor.

Sevdikleriniz için ideal bir hediye seçeneği olan Esdem ürünleri fiyatlarıyla da şaşırtıyor. Her bütçeye uygun olmasıyla göz dolduran koleksiyonun fiyatları 20-40 YTL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT