Levi`s® Atkı, Bere ve Şallarından Soğuklara Cesur Darbe

Alışveriş Alışveriş Levi`s® Atkı, Bere ve Şallarından Soğuklara Cesur Darbe

Tarihler: 30 Aralık 2010 Perşembe ~ 30 Ocak 2011 Pazar

Firma: Levi’s®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2010 ~ Oca 30, 2011

Levi’s® atkı, bere ve şalları ile soğuklara karşı tam donanımlısınız. Üstelik tarzınızdan ödün vermeden!

Soğuklardan korunmak uğruna tarzınızdan ödün vermeyin! Levi’s® kar, fırtına, yağmur demeden havalı görünmek isteyenlere farklı tasarımlarıyla dikkat çeken atkı, bere ve şallar sunuyor. Son derece rahat ve kullanışlı olan bu ürünlerin tek sakıncalı yönü ise alışkanlık yaratması. Levi’s®’ın özellikle berelerine fazla bağlanmayın, yoksa kapalı ortamda da onlardan ayrılmak istemeyebiliriniz!

Kıyafetinizi Levi’s® Şallarla Tamamlayın
Kadınlar için serin havaların en havalı kıyafet tamamlayıcıları şallardır. Siz de kıyafetinizi bir Levi’s® atkı veya şal ile hareketlendirebilirsiniz. Bu şekilde hem modern hem de havalı olmak hiç de zor değil.

1950’lerin Asi Rockçıları Levi’s® İçin İlham Perileri Oldu
2011 Kış sezonunda Levi’s®, itaatsizlikleri, bencil tutumları ve kaçamak davranışlarıyla toplumu sarsan 1950’lerin asi rockçılarından esinleniyor. Hiçbir kalıba uymayan bu genç erkek ve kadınlar, önüne geçilmez kayıtsızlıklarıyla kuralları yıkmış ve o dönemde kendi alt kültürlerini yaratmışlardı. Şimdi de onların tutkuları Levi’s®’ın 2011 Kış koleksiyonuna yansıyor. Levi’s® atkı, bere ve şalları da bu asi havadan payını fazlasıyla alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT