Levi`s`tan Amatör Gruplara Athena ile Aynı Sahneyi Paylaşma Fırsatı!

Alışveriş Alışveriş Levi`s`tan Amatör Gruplara Athena ile Aynı Sahneyi Paylaşma Fırsatı!

Tarihler: 25 Nisan 2011 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Levi’s®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2011 ~ May 15, 2011
15 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında facebook.com/levisTR adresi üzerinden şarkınızı paylaşın, Mayıs konserinde Athena’nın ön grubu olarak sahne alma şansını yakalayın!

Levi’s® ’tan amatör gruplara Athena ile aynı sahneyi paylaşma fırsatı!

Athena’nın ön grubu olarak sahne almaya ne dersiniz? Levi’s® sayesinde bu, hayal olmanın ötesine geçiyor. 15 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında şarkılarını facebook.com/levisTR adresine yükleyenler Athena ile aynı sahneyi paylaşma şansını yakalıyor. Amatör gruplara duyurulur!

Denim otoritesi Levi’s® genç müzisyenleri destekliyor!
15 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında şarkılarını facebook.com/levisTR adresine yükleyenler Athena ile aynı sahneyi paylaşma şansını yakalıyor. Facebook adresi üzerinden şarkılarını paylaşan amatör gruplar arasından seçimi Levi’s® ve Athena birlikte yapacak. Seçilen grup, Mayıs ayında İstanbul’da gerçekleşecek konserde Levi’s® ’ın desteğiyle Athena’nın ön grubu olarak sahne alacak.

Kendine ve müziğine güvenen amatör gruplar! Eğer kendinize güveniyorsanız, işte fırsat: Levi’s® sizi sahneye bekliyor! Müziğinizi yükleyin, yarışmaya katılın. Mayıs konserinde Athena’nın ön grubu olma şansını yakalayın!

Levi’s® hakkında:

Levi Strauss & Co. tarafından 1873 yılında icat edilen Levi’s® jean’ler, orijinal ve otantik jean pantolonlardır. Levi’s® markası, klasik Amerikan tarzının ve “cool” görünümün somut örneğidir. Levi’s® jean bugün dünya genelinde en çok bilinen giysilerden biridir ve 110’un üzerinde ülkede farklı nesillerden bireylerin hayranlık ve bağlılığını kazanmış bulunmaktadır. Günümüzde, Levi’s® marka portföyü, kesintisiz bir inovasyon ve giyim endüstrisinde benzeri olmayan know-how birikimi aracılığıyla gelişmeye devam etmektedir. Levi Strauss & Co. bireylerin kendi kişiliklerini ifade etmelerine imkan tanıyan denim pantolonlar, günlük giysiler ve aksesuarlar yaratır. Levi’s® markası, ürünleri ve mağazaları hakkında daha fazla bilgi için www.levi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT