Levi’s® 201 Koleksiyonuyla Erkeklerin Üstü Başı Jean

Alışveriş Alışveriş Levi’s® 201 Koleksiyonuyla Erkeklerin Üstü Başı Jean

Tarihler: 24 Haziran 2010 Perşembe ~ 24 Temmuz 2010 Cumartesi

Firma: Levi’s®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2010 ~ Tem 24, 2010

Levi’s®, jean tutkunu erkekler için özel olarak hazırladığı 201 koleksiyonuyla “denim on denim” modasına yepyeni bir yorum getiriyor. 201 koleksiyonundaki gömlek, ceket ve jean’ler “tek cepli” şıklığıyla 2010 yazına damgasını vuracak. Orijinal iş kıyafetlerini modern bir anlayışla yeniden yorumlayan 201, temiz çizgisiyle baştan aşağı denim giyinme modasını tamamlıyor.

Akıllı kesimler ve şık detayları bir araya getiren denim gömlek ve ceketler, Levi’s®’ın 201 koleksiyonunda jean ile buluşuyor. Erkeklere özel olarak hazırlanan Levi’s® 201 koleksiyonu, orijinal iş kıyafetlerini yepyeni ve modern bir çizgide yeniden yorumluyor. Koleksiyondaki tüm parçalar tek bir cebe sahip olup, canlı ve rahat tasarımı, donut stili düğmeleri ve keten arka etiketleriyle dikkat çekiyor. Levi’s®’ın vazgeçilmez üstünlüğü olan yüksek kaliteli denim kumaşının yanı sıra 201 koleksiyonundaki gömlek, ceket ve jean’ler tek cepli olmalarıyla da göz alıcı bir farklılık yaratıyor.

Levi’s®’ın 201 koleksiyonu, heyecan verici yaklaşımıyla baştan aşağı denim giyinme (denim on denim) modasına farklı bir yorum getiriyor. Tokyo – Harajuku’nun hareketli sokaklarında doğan ve tüm dünyayı etkisi altına alan “denim on denim” modası Levi’s®’ın erkeklere özel 201 koleksiyonuyla yeni bir yön kazanıyor. Modanın zamansız ruhuna çarpıcı bir etkiyle yaşam katan 201 koleksiyonu, 1920’li yılların “kovboy gömleği” olarak bilinen denim gömleklerini tek cep hikayesi altında modern yaşamın içine davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT