Levi’s Curve ID’ler Yeni Modeller ve Yepyeni Renklerle Karşınızda

Alışveriş Alışveriş Levi’s Curve ID’ler Yeni Modeller ve Yepyeni Renklerle Karşınızda

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 04 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ Tem 4, 2012

Kadınların favorisi Levi’s® Curve ID koleksiyonu, İlkbahar Yaz 2012 sezonunda yeni modeller, yeni yıkamalar ve yeni capcanlı renklerle karşımıza çıkıyor. Yüksek belli ve streç kumaştan üretilen Levi’s® Curve ID dar paça modeller, topuklularla kombinlendiğinde feminen bir görünüm sunuyor. İspanyol paçalı Levi’s® Curve ID jean’inizi ise büyük takılar ve büyük güneş gözlükleriyle birlikte giyerek retro; denim gömlekle giyerek trendy görünebilirsiniz.

Bir jean pantolon düşünün ki, vücudunuzu en mükemmel şekilde kavrasın ve sizi mükemmel göstersin… İşte Levi’s® Curve ID koleksiyonu bunu başardığı için böylesine popüler oldu!

Kadınlar arasında fenomen haline gelen Levi’s® Curve ID koleksiyonu yeni sezonla birlikte genişlemeye devam ediyor. Kadın vücudunun kıvrımlarını kucaklayan koleksiyona ultra feminen yüksek ve düşük belli modeller, yeni yıkamalar ve yeni paça kesimleri ekleniyor.

Skinny Modeller ile Anında ‘cool’ Görüntü

Yüksek belli ve streç kumaştan üretilen Levi’s® Curve ID Classic Skinny, anında ve kolayca ‘cool’ bir görüntü sağlamak isteyenlerin öncelikli tercihi olmaya aday. Bir çok farklı renk alternatifi olan skinny modelleri, gece gezmelerinde topuklu ayakkabılar ve bluzla kombinleyerek son derece feminen bir tarz yakalayabilirsiniz. Gün içerisinde ise soft jarse tişörtlerle birlikte giymeyi tercih edebilirsiniz.

İspanyol Paça Geri Döndü; Levi’s® Curve ID Flare 1970’lerden İlham Alıyor

Levi’s® Curve ID serisi, flare (İspanyol paça) kesimin geri dönüşünü kutluyor. Levi’s® Curve ID Flare 1970’lerden ilham alıyor ve mavi tonlarında bir koleksiyonla iddialı bir dönüş yapıyor. Bu kesim hoş kıvrımıyla anında muhteşem bir görüntü yaratıyor. Gün içinde ve gece büyük takılar ve büyük güneş gözlükleri gibi aksesuarlarla bir arada kullanarak retro bir tarz yaratabilir veya güncel bir görüntü için denim gömlekle kullanabilirsiniz.

Levi’s® Curve ID Fit Sistemi: Beden ölçüsü Değil, Şekli Önemli!

Diğer denim markalarının aksine, Levi’s® Curve ID kadının beden ölçüsüne değil, kıvrımlarına ve proporsiyonlarına odaklanan eşsiz bir kalıp sistemi sunuyor. Koleksiyonda Slight Curve (Zarif Kıvrımlar), Demi Curve (Doğal Kıvrımlar) ve Bold Curve (Çarpıcı Kıvrımlar) adını taşıyan üç farklı kalıp bulunuyor.

Slight Curve (Zarif Kıvrımlar)

Bele, basene ve baldırlara tam oturarak kıvrımlarınızı güzelleştiriyor. Kalçalara sıkı oturan bu kalıp ile jean’iniz artık asla belinizi sıkmayacak.

Demi Curve (Doğal Kıvrımlar)

Vücudun tüm kıvrımlarını sarıyor. Bel kısmına mükemmel bir görünüm kazandırıyor.

Bold Curve (Çarpıcı Kıvrımlar)

Bedenin kıvrımlarının güzelliğini ortaya çıkarıyor ve gerçek kadın siluetini gözler önüne seriyor. Beli tam anlamıyla kavradığı için hiçbir boşluk bırakmadığı gibi, giyerken yukarı çekme ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Jean giyerken belinizde boşluk olacak endişesi tam anlamıyla tarihe karışıyor…

Levi’s® mağazalarında kadınların kişisel Levi’s® Curve ID’lerini belirlemek ve kendi vücut tiplerine ve tarz tercihlerine göre en uygun jean’leri bulmalarına yardım etmek üzere eğitimli satış ekipleri bulunuyor. Siz de bir Levi’s® mağazasına uğrayın, beden şeklinize en uygun jean’i keşfedin...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT