Levi’s’tan Bir Yenilik: Monochrome Denim Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Levi’s’tan Bir Yenilik: Monochrome Denim Koleksiyonu

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 24 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

Levi’s® yeni Monochrom denim jean koleksiyonuyla erkeklere siyah bir tuval veriyor ve kendi tarzlarını yansıtmaları için onları özgür bırakıyor. Levi’s® Monochrom denim jeanler510 (Skinny), 520 (Tapered) ve 511 (Slim) modelleriyle sunuluyor.

Modern erkeklerin şimdi yepyeni bir denim alternatifi var. Levi’s®’ın yeni Monochrom denim koleksiyonu genç, çağdaş ve temiz bir stil yaratmak için tasarlandı.

Monochrom koleksiyonunda üç modern kesim – 510 (Skinny), 520 (Tapered) ve 511 (Slim) – tamamen siyah yıkamalar ve siyahın iddialı tonlarıyla sunuluyor. Özel siyah etiket ve siyah fermuar, deri yama ve metal düğmeler gibi detaylar ise Monochrome denim pantolonların ultra pürüzsüz görünümü tamamlıyor. Levi’s® kalitesi ve Levi’s® dayanıklılığı, rigid yani ham kumaştan üretilen Monochrome denim jeanlerin güçlü çizgisi ile destekleniyor.

İstediğiniz her yerde giyin

Monochrome denim jeanler, Levi’s® erkeğinin kendi duruşunu ve bireyselliğini üzerine işleyebileceği siyah bir tuval gibi. Sahip olmak istediğiniz görünüme göre kolaylıkla giyilip çıkartılabilecek durumda.

Nerede giydiğinizin ise bir önemi yok. Bir bomber ceket, denim veya chambray gömlek ve botlar ile kombinleyerek bütün bir geceyi geçirebilirsiniz. Spor ayakkabılar ve basit ve düz bir beyaz tişört ile birlikte giydiğinizde günlük ve rafine bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sınırlı sayıda üretilen erkeklere özel Monochrom denim jeanler sadece Levi’s® İstinye Park ve Levi’s® Beyoğlu mağazalarında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT