Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Taneleri ile Babalar, Lezzetli Atıştırmanın Keyfine Varıyor

Alışveriş Alışveriş Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Taneleri ile Babalar, Lezzetli Atıştırmanın Keyfine Varıyor

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Lezita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 19, 2011

“Hayatın Lezzeti” sloganı ve birbirinden lezzetli ürünleri ile hayata lezzet katan Lezita’nın Çıtır Kaplamalı Piliç Taneleri ürünü, gerek lezzeti gerekse pratikliği ile Babalar Günü için babalarına ve eşlerine keyifli sürprizler yapmak isteyenlerin yardımcısı oluyor. Quatro ambalajında son derece sağlıklı ve hijyenik olarak sunulan Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Taneleri, acılı seçeneği ile acısever babalar için de çok ideal.

Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Taneleri, piliç etinin sağlığını atıştırmanın keyfi ile buluşturuyor. Özellikle Çıtır Piliç Taneleri tutkunları ve acılı seçeneği ile de acı sevenler için farklı bir atıştırmalık seçeneği sunuyor. Pratik, hemen hazırlanabilen ve günün her saatinde atıştırmaya uygun hem iştah açıcı hem de doyurucu bu piliç çerezleri, ister acılı ister acısız seçeneği ile formunu korumak isteyen ve sağlıklı beslenmeyi amaçlayan her babanın ağzına layık!

Babaların Atıştırma Keyfine Lezita Lezzetleri Yakışır
Babanız, en samimi arkadaşları ile toplandı, heyecanlı bir maç izliyor ya da ailecek deniz kenarında temiz havada pikniktesiniz... Elbette, canınız lezzetli bir şeyler atıştırmak istiyor. O halde, hayatınıza lezzet katmak ve yaşamınızı kolaylaştırmak için yola çıkan Lezita’nın Quatro ambalajında son derece sağlıklı ve hijyenik olarak sunduğu lezzetli atıştırmalıkları tam size göre!

Lezita, Çıtır Kaplamalı Piliç Taneleri, Ispanaklı Nugget ve Fesleğenli Peynirli Piliç Kroket ile hem babanızın hem de ailecek atıştırma keyfine yeni bir boyut getiriyor. Ayrıca, ana yemeklerin yanında aperatif olarak da kullanılıp sofralarınıza yeni bir renk katıyor. Taze 300 gramlık Quatro ambalajlar, 0 – 4°C’de orijinal ambalajı açılmadığı sürece geçerli.

Lezita, Yeni Ambalajındaki Fesleğenli Peynirli Piliç Kroket ile Herkesi Evde Ziyafete Davet Ediyor

“Hayatın Lezzeti” sloganı ve birbirinden lezzetli ürünleri ile hayata lezzet katan marka Lezita, şimdi de hem ambalajları hem çeşitleri yenilenen ileri işlenmiş pratik ürünlerini tüketicinin beğenisine sunuyor. Quatro ambalajında son derece sağlıklı ve hijyenik olarak sunulan Fesleğenli&Peynirli Piliç Kroket ile Lezita, “atıştırmanın keyfi her yaşta bir başka” diyor.

Ülkemizin ilk özel sektör yem kuruluşu ünvanıyla 1969 yılında faaliyete başlayan ABALIOĞLU Grubu’nun bir markası olan Lezita, büyük küçük herkese, her damak zevkine özel geliştirdiği ürünleri ile hayatın lezzetini doyasıya yaşatıyor. Lezita, şimdi de ileri işlenmiş ürün grubundaki yepyeni ambalajlı pratik lezzetleri ile yüzleri güldürüyor.

Atıştırma Keyfinize de Ev Ziyafetinize de Lezita Lezzetleri Yakışır
En samimi arkadaşlar toplandınız, heyecanlı bir maç izliyorsunuz ya da bütün kızlar toplandınız sevdiğiniz bir diziyi izliyorsunuz. Yoksa, çocuklar okuldan geldi de canları lezzetli bir şeyler mi atıştırmak istedi?

O halde, hayatınıza lezzet katmak ve yaşamınızı kolaylaştırmak için yola çıkan Lezita’nın Quatro ambalajında son derece sağlıklı ve hijyenik olarak sunduğu lezzetli atıştırmalıkları tam size göre! Lezita, Fesleğenli&Peynirli Piliç Kroket ile hem çocuklarınızın hem kendinizin atıştırma keyfine yeni bir boyut getiriyor. Taze 300 gramlık Quatro ambalajlar, 0 – 4°C’de orijinal ambalajı açılmadığı sürece geçerli.

Piliç Eti, Fesleğen ve Peynirin En Lezzetli Hali: Lezita Fesleğenli Peynirli Piliç Kroket
%100 piliç eti, yardımcı malzemeler ile karıştırılıp içine peynir ve fesleğen konulunca ve arkasından üzeri galeta unu ile kaplanınca ortaya çıkıyor çok lezzetli bir atıştırmalık. Piliç etinin lezzeti ve besleyiciliği, peynir ve fesleğenle birleştiğinde ortaya çıkan muhteşem lezzete bayılacaksınız. Kızgın fırında 180°C’de veya önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada çevirerek 4 - 6 dakika ısıtabilir veya kızgın yağda 180°C’de 2 – 3 dakika kızartarak servise hazır hale getirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT