LG Flatron L206WU ile Aynı Anda 6 Monitöre Bağlanın!

Alışveriş Alışveriş LG Flatron L206WU ile Aynı Anda 6 Monitöre Bağlanın!

Tarihler: 19 Şubat 2008 Salı ~ 24 Şubat 2008 Pazar

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2008 ~ Şub 24, 2008
LG FLATRON L206WU İLE AYNI ANDA 6 MONİTÖRE BAĞLANIN!
LG Electronics, ürettiği LCD monitör sayesinde, USB kablosu yardımıyla aynı anda altı monitöre bağlanmayı mümkün kılıyor. LG FLATRON L206WU ile artık bilgisayarı açıp ikinci bir ekran kartı takılmasına gerek kalmıyor.

Dünya flat panelli ekran pazarındaki başlıca markalardan biri olan LG Electronics, USB kablosu kullanarak bilgisayara bağlanabilen yeni bir geniş ekran LCD monitörünü piyasaya sunacağını açıkladı. FLATRON L206WU, bilgisayarı açıp ikinci bir ekran kartı takmaya gerek kalmadan, ikinci bir ekran eklemek (altı adede kadar ilave ekran bağlanabiliyor) isteyenleri hedefliyor.
Yapılan araştırmalar ikinci bir ekranın üretkenliği büyük ölçüde artırdığını gösteriyor. Ancak ikinci bir monitörün eklenmesi bilgisayara ikinci bir ekran kartının takılmasını gerektirdiği için, bu işlem masraflı ve güç bir prosedür olarak bilinir. Basit bir USB kablosu kullanılarak bağanabilen FLATRON L206WU, bu zorlukları ortadan kaldırıyor ve birden fazla monitörü her bir bilgisayar kullanıcısının erişim alanı içerisine yerleştiriyor. İki ekran yeterli olmadığı takdirde ise, kullanıcılar aynı anda toplam altı adede kadar monitör bağlayabiliyor.

Çok yönlü yeteneğe sahip bu monitör, USB’ye ek olarak içerdiği DVI-D ve D-Sub bağlantı seçenekleri sayesinde çok çeşitli bilgisayarlarla ve DVD player gibi başka cihazlarla da kullanılabiliyor. Bağlanabilirlik özelliği, monitörün bilhassa dizüstü bilgisayarlarla rahatça kullanılmasına imkan veriyor. Bu özelliğiyle FLATRON L206WU; D-Sub ve bir dizüstü bilgisayar aracılığıyla ilave monitörler dahil sekiz adede kadar ekranı destekleyebiliyor.
LG FLATRON L206WU, çalışma alanını genişletmek isteyen kullanıcılar için de ideal bir çözüm. USB vasıtasıyla prize takıldıktan sonra monitör, otomatik olarak bilgisayarın işletim sistemi içerisinde en uygun performans için kendini yeniden ayarlıyor. Kullanıcıların hassas görüntüleme ayarlarının hiçbirini değiştirmelerine gerek kalmıyor. Monitör -varsayılan ayarlarına göre– bağımsız bir ekran olarak hareket edecek ve ana ekrandan ayrı ayrı içerikleri görüntüleyebilecek şekilde düzenleniyor. Bu da kullanıcıların internette araştırma yaparken veya FLATRON L206WU’da başka bir iş yaparken ana ekrandaki belgeler üzerinde çalışmalarını mümkün kılıyor.

Bu monitör aynı zamanda masalarında daha büyük bir arayüz isteyen dizüstü bilgisayar kullanıcıları için de mükemmel bir ürün. Çünkü kullanıcıların bağlanırken ve bağlantıyı keserken ekran ayarlarını değiştirmeleri gerekmiyor, ayarları hatırlayan monitör otomatik olarak uygun ayarları yapıyor.
LG’nin yeni LCD monitörü, yüksek parlaklık seviyesi ve mükemmel renk ayrımı sunan DFC 5,000:1’lik yenilikçi bir kontrast oranına sahip. 2 ms yanıt süresiyle öne çıkan FLATRON L206WU, grafik açıdan en yoğun içeriğin dahi hiçbir gölge olmadan canlı ve net gösterilmesini sağlıyor. Bu teknolojik özellikler, diğer monitörler bağlandığında da aynı şekilde devam ederek aynı anda birden fazla iş üzerinde çalışanlar için geliştirilmiş bir görüntü kalitesi sağlıyor.

Ergonomik tasarımıyla da öne çıkaran FLATRON L206WU, kullanıcılara rahatlık ve esneklik sağlayarak çalışma verimini artırıyor. FLATRON L206WU’nun yüksekliği, ana monitörle uyum sağlayabilmesi için 35 mm ile 140 mm arasında ayarlanabilir özellikte. Daha fazla esneklik için ekran da yatay moddan dikey moda çevrilebiliyor. Dar çerçevesi ve ince profili, bu monitörün sadece muhteşem bir görünüşe sahip olmasını sağlamıyor aynı zamanda kusursuz bir çalışma alanı yaratmasına da yardımcı oluyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT