Life Fitness`dan Yeşil Girişim...

Alışveriş Alışveriş Life Fitness`dan Yeşil Girişim...

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 12 Nisan 2010 Pazartesi

Firma: Life Fitness

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 12, 2010
Sağlıklı bir yaşamın anahtarını size sunan Life Fitness kullanıcı kolaylığı sağlayan menüsü, sessiz çalışması, nabız ölçüm sistemleri gibi birçok özelliği sayesinde spor yapmayı eğlenceli ve güvenli bir hale getirirken; harcadığınız enerjiyi yeşile dönüştürüyor ve çevre dostu uygulamalarıyla sektörüne öncülük ediyor.

Bir fitness cihazından beklediğiniz sessiz çalışma, ömür boyuna varan garanti süresi, şık tasarım, kişiye özel fitness programı oluşturabilme, spor yaparken i-pod’unuzdan film izleyip müzik dinleyebilme, eklem yerlerinizi koruyan zeminler ve kalp atış hızınızı kontrol edebilme yeteneği ve daha fazlası Life Fitness’ta mevcut. Gelişen değerlerimiz ve bir nevi mecburiyet bizleri işlevsel özelliklerinin yanı sıra az enerji üreten, atıklarını dönüştürebilen ve çevre dostu uygulamalar yapan markalara yöneltiyor ve onları kullanmak bizim de sosyal sorumluluk anlayışımızın bir parçası oluyor.

Life Fitness de bu alandaki sorumluluğunu yerine getirmeye çalışarak üretim, dağıtım ve geri dönüşümde çevre dostu birçok uygulamaya imza atıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT