Ligne Roset`in Tekli Koltuk Tasarımları

Alışveriş Alışveriş Ligne Roset`in Tekli Koltuk Tasarımları

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Ligne Roset

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Farklı tasarımlara sahip koltuk modelleri, mekanlarda özel bir atmosfer yaratır. Özellikle tekli koltuklarla zenginleştirebileceğiniz dekorasyon, renk alternatifleriyle özel bir alan oluşturmanıza olanak sağlar. Mobilya ve aksesuar üretiminde dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışan 150 yıllık Fransız markası Ligne Roset’nin bu sezondaki tekli koltuk tasarımları, farklı renk alternatifleriyle göz alıcı seçimler sunuyor. Pumpkin, Anda, Archi ve Moel tekli koltuklar, sağladıkları konfor ve ilginç tasarımlarıyla kaçırmamanız gereken modellerden.

Sıra dışı ve renkli mekanlar yaratmak için Ligne Roset’nin farklı tasarımlara sahip tekli koltuk modellerini tercih edebilirsiniz. Özgün ve yenilikçi tasarımlara sahip ürünleriyle keyifli mekanlara imza atan Ligne Roset, dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan tekli koltuk modellerinde özelikle renk alternatifleri ve sağladıkları konforla en çok tercih edeceğiniz seçimlerden olacak. Ligne Roset’nin Pumpkin, Archi, Anda ve Moel modeli tekli koltuklarını farklı modellerle kullanarak sıra dışı mekanlar oluşturabilirsiniz.

Ligne Roset’nin Archi, Anda ve Pumpkin modellerindeki tekli koltukları Pierre Paulin imzasını taşıyor. Pumpkin serisinde tekli koltuğun yanı sıra, yüksek sırtlı, ikili, üçlü ve puf modelleri de yer alıyor. Bu tasarımı puf modelleriyle birlikte kullanarak, hem konforunuzu artırabilir hem de farklı bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Pumpkin, göz alıcı renkleri ve ilgi çekici tasarımıyla mekanlarınıza özel bir tarz katacak. Archi tekli koltuk ise sağladığı konforla vazgeçemeyeceğiniz modellerden biri olabilir. Yüksek sırt kısmı ve ergonomik tasarımıyla Archi özel bir seçim. Yine Pierre Paulin tasarımı olan Anda tekli koltuk mekanlara kattığı şıklıkla göz alıyor. Renk alternatifleri de bulunan Anda koltuk, konforuyla dikkat çekici bir model. Anda’nın farklı boyutlarda alternatifleri de bulunuyor. Ligne Roset’nin, Inga Sempé tasarımı Moel tekli koltuk modeli ise en yumuşak oturma ünitelerinden biri. Moel, sıcak karşılayan ve güven veren konforunu, sırt yüzeyini kaplayan bant dikişli, geniş yumuşak sünger iskeletine borçlu. Inga Sempé imzasını taşıyan Moel modeli farklı renk alternatiflerine de sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT