Ligne Roset’nin Togo Serisi Güzelliğiyle 34 Yıldır Büyülemeye Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Ligne Roset’nin Togo Serisi Güzelliğiyle 34 Yıldır Büyülemeye Devam Ediyor

Tarihler: 10 Eylül 2007 Pazartesi ~ 11 Eylül 2007 Salı

Firma: Ligce Roset

Adres: Etiler Nispetiye Caddesi, No:1/1 1. Levent İstanbul İstanbul

Telefon: 0(212) 270 82 30/31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2007 ~ Eyl 11, 2007

Ligne Roset’nin Togo serisi güzelliğiyle 34 yıldır büyülemeye devam ediyor

Özgün tasarımlı mobilyalara imza atan Fransız markası Ligne Roset, 1973 yılında Michel Ducaroy’a hazırlattığı Togo serisini bugün de üretmeye devam ediyor. Aradan geçen 34 yılda Togo, güzelliğinden, şıklığından ve modernliğinden hiçbir şey kaybetmedi, hiç eskimedi.

Ünlü Fransız mobilya markası Ligne Roset, 1970’li yılların ilk yarısında dünya çapında tanınmış büyük tasarımcılarla çalışmaya başladı. Bu işbirliğinin meyvesini de fazlasıyla aldı. Dünyanın en prestijli mobilya markaları arasında yer alan Ligne Roset’nin 1973’te tasarımcı Michel Ducaroy’a çizdirttiği Togo serisi ev mobilyaları, bugün bile ilk günkü kadar ilgi görüyor ve beğeniliyor.

34 yıldır eskimeyen Togo, her şeyin çok çabuk tüketildiği günümüzde efsaneleşmeyi başaran, şarap gibi yıllanarak bugüne ulaşan çok özel bir seri. 1925 yılında tasarımcı ve mobilya üreticisi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Michel Ducaroy’un eseri olan Togo, huzurlu ve rahat bir hayat sunmak için tasarlandı. Maksimum konfor için 5 değişik yoğunlukta sünger ile üretilen Togo, kumaş ve deri döşemesiyle farklı beğenilere hitap ediyor. Kolçaklı, kolçaksız ve köşe modelleriyle mekan içinde rahatça kendine en uygun yeri bulabilen Togo, Ligne Roset markasının doğduğu yıl piyasaya sürülmesi nedeniyle marka ile yaşıt olma ayrıcalığına da sahip.

Konforla şıklığı birleştiren Togo’nun güzelliği sadece görsel boyutta kalmıyor. Togo, davetkar, enerji veren ve insanı sarıp sarmalayan hatlarıyla, temposuna yetişmekte herkesin zorlandığı 21. yüzyılın yorgun ve bezgin insanına dinlenmeyi ve tazelenmeyi vaat ediyor.

Bir evin tüm dekorasyon ihtiyacını karşılayabilecek genişlikte bir ürün yelpazesine sahip olan Ligne Roset hakkında bilgi almak için 0(212) 270 82 30/31 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ligne Roset konsept mağaza Etiler Nispetiye Caddesi, No:1/1 1. Levent – İstanbul adresinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT