Linens ’ten Annelere Gül Bahçesi

Alışveriş Alışveriş Linens ’ten Annelere Gül Bahçesi

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2007 Pazar

Firma: Linens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 13, 2007

Linens’ten Annelere Gül Bahçesi...

LINENS, 2007 yılının en özel anneleri için beyaz rengin hakim olduğu kırmızı güllerle kaplı şık ve benzersiz ‘Rosaleda Koleksiyonu’nu yarattı...

LINENS, Anneler Günü için özel olarak tasarladığı Rosaleda Koleksiyonu ile annelere duyulan karşılıksız sevgiyi gül bahçelerinin sıcaklığı ve beyaz rengin saflığı ile ifade ediyor. Rosaleda Koleksiyonu içinde yer alan ürünlere hakim olan beyaz zemin, yeşil yapraklı kırmızı gül desenlerle tamamlanıyor.

92 LINENS mağazasında tüm anneler için en özel hediye alternatifi olarak yerini alan Anneler Günü koleksiyonu Rosaleda, nevresim takımı, yatak örtüsü, bornoz, havlu, terlik ve perde olmak üzere altı ürün grubundan oluşuyor.

Anneye duyulan saf ve sonsuz sevginin derinliğini anlatmak için hazırlanan Rosaleda Koleksiyonu, tüm Linens koleksiyonları gibi dünyada konusunda lider, trend belirleyici danışmanların yönlendirmesi ile Linens’in AR-GE departmanı tarafından geliştirilerek, annelerine çok özel olduklarını hissettirmek ve sevgilerini güllerle ifade etmek isteyen tüketicilerinin beğenisine sunuluyor.

Rosaleda Koleksiyonu içinde yer alan nevresim takımı 85 YTL, yatak örtüsü 425 YTL, pike bornoz 65 YTL, pike havlu 12.90 YTL ve jakar havlu 18 YTL’den satışa sunulurken, koleksiyonda yer alan terlikler ise 11 YTL’den tüketicinin beğenisine sunuluyor .

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT