Linens`ten Büyük Perde Değişimi

Alışveriş Alışveriş Linens`ten Büyük Perde Değişimi

Tarihler: 15 Mayıs 2005 Pazar ~ 30 Mayıs 2005 Pazartesi

Firma: Linens Mağazaları

Adres: Linens Mağazaları Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0 800 219 01 08

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2005 ~ May 30, 2005
LINENS’ten büyük perde değişimi

Evlerde eski perdeler gidiyor, yerine yeni LINENS perdeler geliyor. LINENS şimdi perde alışverişinde, eski perdesini getirene yüzde 18 indirim uyguluyor.

LINENS büyük perde değişimini başlattı. Evlerimizin aydınlığa açılan noktası pencereleri artık yeni LINENS perdeler süsleyecek.

Ev tekstili sektörünün lider ve uluslararası mağazalar zinciri LINENS, perdesini değiştirmek isteyenlere bahar fırsatını sunuyor. Eski perdesini getirenler yeni LINENS perdelerini yüzde 18 indirimli alacak. Üstelik tüm kredi kartlarına 8, Maksimum karta ise 10 taksit avantajı ile. A’dan Z’ye perde hizmeti de cabası!

LINENS’lerde sunulan “A’dan Z’ye Perde Hizmeti” çerçevesinde, tüm perde çeşitleri için müşterilerin isteği doğrultusunda evlere gidilerek ölçü alınabiliyor, istenen modelde dikim işlemi gerçekleştirildikten sonra da pencerelere monte ediliyor. Müşteriler ayrıca LINENS’in ev tekstili alanındaki uzman personelinden dünya perde modası, perdelik kumaşın seçimi, en çok tercih edilen modeller ve dekorasyon gibi konularda da danışmanlık hizmeti alabiliyorlar.

LINENS perde koleksiyonunda ise yok yok... Her eve, her pencereye, her zevke göre perde bulmak mümkün. Mutlaka size göre de bir çeşit var!

Yurtiçi ve yurtdışındaki 100’ü aşan mağazası ile ev tekstilinde uzman mağazacılığın Türkiye’deki ilk ve tek örneğini oluşturan LINENS, evine özen gösterenleri mağazalarına davet ediyor. LINENS’le ilgili her konuda ücretsiz 0 800 219 01 08 müşteri danışma hattını arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT