Linens Yaz Trendlerini Belirledi

Alışveriş Alışveriş Linens Yaz Trendlerini Belirledi

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Linens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
LINENS Yaz Trendlerini Belirledi
LINENS yaz sezonu koleksiyonunda, seyahat etme ve yeni yerler görme isteğini ortaya çıkaran; etnik, egzotik ve doğal ile güncel detayların özenle harmanlandığı ürünleri ile göze çarpıyor.

Ev güzellik merkezi LINENS’in, zengin yeni sezon koleksiyonu, sofistike olduğu kadar gerçekçi, lüks ve şairane ayrıntılar ile bezenmiş. Ürünlerdeki el yapımı ya da öyle görünen detaylar, zarif, özenli ve pırıl pırıl bir görüntü ortaya çıkarıyor. Temelde nevresim ve perde grubunu oluşturan iki ana ev tekstili grubundan oluşan koleksiyonu, ev dekorasyonu için ihtiyaç duyulabilecek diğer ürünler tamamlıyor. Birbirleri ile kombinlenebilecek olan ürünler; nevresim ve perde grubunun yanısıra, mutfak önlüğünden yatak örtüsüne, pike takımlarından döşemeliklere, bardaktan çerçeveye, halıdan dekoratif yastığa, havluya, banyo aksesuarına ve diğer tüm tamamlayıcı ev aksesuarlarına geniş bir yelpaze oluşturuyor. Tüm LINENS mağazalarında yerlerini alan yeni koleksiyonda etkisini gösteren üç ana tema bulunuyor.

INDOCHINE, tazelik, romantizm ve dişiliğin ön plana çıktığı; beyaz, kırık beyaz, mavinin her tonu, turkuaz, yeşil ve pembe gibi ışıklı renkler, gümüş ve gri tonlarında vurgular ile çekici, zarif bir koleksiyon. Narin bir havaya sahip olan INDOCHINE, kiraz çiçekleri, Japon dalları ve zengin işlemeler ile bezenmiş. Romantik ve etnik değerleri vurgulayan koleksiyonda sarmaşıklar, orkideler, tırmanan romantik çiçekler, bamboo sapları ve yaprakları kullanılan diğer ögeler.

PORTLAND ise saflık ve sadeliğin ön planda olduğu modern bir tarzı benimsiyor. Evde lüksün de sembolü olan beyaz rengin tüm tonları bu koleksiyonda tona ton etkisi ile kullanılıyor. Kırık beyaz, beyaz, gölgeli beyaz, cam elyaf, polyester, pamuk, keten, kumaşın kendi beyazı ile başka beyazların karışımı sedef grisi ve gümüş etkisi ile bu koleksiyonda bir araya geliyor. Temizliğin vurgulandığı PORTLAND koleksiyonunda geleneksel temalara modern bir yaklaşım getiriliyor ve eski tarzın güncel bir yorumu oluşturuluyor. Geleneksel olmayan dantel etkileri de modern yorumun bir yansıması olarak bu koleksiyonda yerini buluyor.

LINENS mağazalarında bu sezon yer alan bir diğer tema ise KEY WEST. Deniz kıyılarından ilham alan bu koleksiyonda sadelik ve doğallığın vurgulandığı genç, günlük, zarif bir çizgi oluşturuluyor. Denizin yıkadığı solgun renkler, beyaz, kırık beyaz, 1950’li yılların Amerikasının bej, çikolata ve kahve renkleri bu koleksiyonda birbirleri ile karıştırılarak kullanılıyor. Country tarzının ön plana çıktığı KEY WEST temasında romantik, zarif çiçekler ve çizgiler ön plana çıkıyor.

LINENS’te tüm ürünler sigortalı
Tüm LINENS mağazalarında satın alınan ev tekstili ürünleri 1 yıl süreyle kullanıcı hatalarına karşı sigortalı. Ev tekstili ürünlerinde; 250 YTL üzeri yapılan alışverişlerde ürün sigortasına ek olarak acil sağlık hizmeti, 500 YTL üzeri alışverişlerde ise ürün sigortası ve acil sağlık hizmetine ek olarak konut sigortası da LINENS’ten hediye olarak sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT