Loewe`den Baştan Çıkarıcı Bir Parfüm: Loewe Quizas Ouizas Ouizas

Alışveriş Alışveriş Loewe`den Baştan Çıkarıcı Bir Parfüm: Loewe Quizas Ouizas Ouizas

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Loewe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
LOEWE’DEN BAŞTAN ÇIKARICI BİR PARFÜM: LOEWE QUIZAS QUIZAS QUIZAS
Küba, 1947. Hiç müzik eğitimi almamış olan Oswaldo Farrés, Quizás, Quizás, Quizás şarkısını, karısından esinlenerek yazdı. Şarkının teması: sonu belirsiz bir aşk oyununa kendilerini kaptıran bir kadın ve bir erkeğin hikâyesi… Esprili, hassas ve gerçeklik kokan bir hikaye…
LOEWE de, insanlık kadar eski olan bu aşk ve baştan çıkarma oyunundan ilham alarak, kadınlar için Quizás, Quizás, Quizás’ı yarattı. Parfümün akortları, şarkının nağmeleriyle kusursuz bir uyum içinde, gizemli ve egzotik bir duyarlılığın büyülü ezgisini mırıldanıyor.
Bakışlar, gülüşler... İki kelimelik bir oyun: BAŞTAN ÇIKARMAK
Bir kadında sayısız soru ve cevap uyandıran iki kelime... Bir sürü şüphe... Belirsizlik... Evet mi, hayır mı?… BELKİ
LOEWE’nin yakaladığı ve yeni kokusunun ilham kaynağı olan sonu gelmeyen, başlangıç noktasından yola çıkınca aynı yerde sona eren bir oyun... Kristalden yapılmış şişenin dizaynı da aynı bu döngüyü ifade ediyor. LOEWE Quizás, Quizás, Quizás’ın etkileyici şişe tasarımı arzunun kadınsı imgesini ortaya çıkarıyor. Denizdeki dalgalar gibi, bilindik kıvrımları hiç bitmeyen ve eşi benzeri olmayan...

LOEWE QUIZAS QUIZAS QUIZAS’IN BAŞTAN ÇIKARAN NOTALARI
Üst notalar: İtalya’dan gelen limon ve Fransa’dan gelen frenküzümü. Büyüleyici bir bakış- Mor frenküzümünün karşı konulmaz, baştan çıkarıcı, çekici lezzeti ve Akdeniz limon ağacının coşkusu ile başlıor.
Orta notalar: Hindistan’dan gelen yasemin ve Bulgaristan’dan gelen gül Baştan çıkaran bir dokunuş - Heyecanlandıran yasemin, zarif sümbül teberi ve gül ile duyuları harekete geçiren kadınsı bir buket.
İç notalar: Endonezya’dan gelen paçuli ve Madagaskar’dan gelen vanilya Ele geçirilemeyen bir tutku Amber ve miskin kışkırtıcı akortları, lavanta balı, sandal ağacı ve paçulinin sıcaklığı ve vanilyanın çekici aroması ile beraber eriyerek birbirlerine karışıyorlar. LOEWE Quisaz Quisaz Quisaz ile bir baştan çıkarma ritueli yarattı. Banyo ve duş keyfi, bedeni çevreleyen esansları içeren kokulu yağ ve vücut kremi ile bedeni bu ritüel sizi büyüleyici bir atmosfere taşıyor... Ve…..Quizás, Quizás, Quizás bu ritüelin doruk noktası.

Müşfik Ritüel İstediğini elde etmek için güzelliği kullanmak, zamanın başlangıcından beri kullanılan bir strateji olmuştur. Milattan önce birinci yüzyılda, Mısır kraliçesi Kleopatra, güzelliğini korumak için ballı keçi sütünde yıkanarak vücuduna kokulu yağlarla masaj yaptırarak çekiciliğini arttırıp, erkekler üzerindeki iktidarını güçlendirirdi. Bugün, Quizás, Quizás, Quizás’ın kokulu duş köpüğü ve pudrası da bu eski ritüelin bir parçası sayılabilir. Köpüğün ipeksi dokunuşu, cildi anında yumuşatarak insanı rahatlatıyor. Tıpkı Kleopatra’nın kokulu yağları gibi, duş köpüğü de, LOEWE`nin seçkin aromasını vücuda yayıyor ve yeşil çay kokusunun o inanılmaz rahatlatıcı etkisi ile süt tozu duyuları harekete geçiriyor. Bu sıcak suya atılan gül yapraklarının verdiği keyif ile benzerlik taşıyor.
Kokulu duş köpüğü, 150 ml, 70 YTL.
Kokulu doğal sprey deodorant, 150 ml, 82 YTL.
Ten üzerinde son rötuşlar: Baştan çıkarma oyunu yakın çekim oynanan bir oyundur. Şehvetli bakışlar, kaçamak gülüşler, arzular… Flamenko, göbek dansı ve tango, oyun boyunca birbirlerine gitgide daha çok yakınlaşan ve sonunda neredeyse tek bir varlık haline gelen iki bedenin yolculuğunun bir metaforu gibidir. Bu yakınlık, cildin mükemmel olmasını gerektirir, zira ten en önemli arzu uyandırıcıdır.
Quizás, Quizás, Quizás yağı, ipeksi ve son derece parlak bir cilt sağlar. Vücut kremi cildi yumuşatır ve baştan çıkarıcı bir koku yayar. Son rötuşta, pudra, cilde ışıltı ve kadifemsi bir dokunuş kazandırır.
Kokulu nemlendirici vücut kremi, 200 ml, 160YTL. Kokulu vücut yağı, 100 ml, 99 YTL.
Ve son olarak...
Mısır, Japon ve Doğu Hindistan tekniklerinden sonra, bu çok özel ritüel ile cildinize genç bir soluk kazandırmak ve baştan çıkarmak için bir kaç damla Quizás, Quizás, Quizás yeterli.
Eau de Parfum 30 ml, 110 YTL
50 ml, 140 YTL, 100 ml, 198 YTL
Loewe ürünlerine Tekin Acar Cosmetics Mağazaları’ndan ulaşabilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT