Lost Rüzgarı Bu Yaz Plajlarda Esecek

Alışveriş Alışveriş Lost Rüzgarı Bu Yaz Plajlarda Esecek

Tarihler: 16 Haziran 2008 Pazartesi ~ 23 Haziran 2008 Pazartesi

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2008 ~ Haz 23, 2008
LOST RÜZGARI BU YAZ PLAJLARDA ESECEK…
Penti ; 2008 Mayo koleksiyonu sezona Bahar Korçan’ın moda danışmanlığını yaptığı renkli bir koleksiyon ile giriyor
Bahar Korçan’ın moda danışmanlığını yaptığı, ve Penti Tasarım Direktörü Ayşin Bicioğlu tarafından tasarlanan Penti 2008 mayo koleksiyonu doğanın renklerini ve güzelliklerini plajlara taşıyor.
Renk ve kumaş seçimiyle plaj giyimine farklı bir yorum getiren Penti’nin 2008 mayo koleksiyonun teması Kaybolan Cennet anlamına gelen “Paradise Lost” adını taşıyor. Koleksiyonu hazırlarken doğanın güzelliklerinden ilham alan Penti, cıvıl cıvıl renk ve desenleriyle gözkamaştırıyor.

Nesli tükenen çiçeklerin doku ve renklerinden esinlenerek hazırlanan Paradise Lost’ta Eğlenceli parça baskı desenler ( kuş, çiçek ) sofistike desenler ve düz mayolar bulunuyor. Koleksiyonda tığ-işi ve boncuklar gibi ince ayrıntılar göze çarpıyor. Askılı/askısız; halter; v-neck; mayokini, slip; yandan bağcıklı; ince kenarlı; hawai etekleri gibi birçok alternatif modele sahip koleksiyonda siyah, beyaz, kahve, mavi, yeşil, mor, turuncu, haki renkler hakim. Her tür vücut formuna uygun ürün sunabilmek için tasarlanan bando; halter; üçgen; kaplı; tankini; pedli; kalın/ince askılı; büyük göğüs/küçük göğüs modelleri bulunan koleksiyonda düz renkleri üst alt ayrı alıp mix&match yapabilmek de mümkün. Penti’nin 2008 mayo koleksiyonu renk ve desen zenginliği ve şıklığı ile bu yılın mayo trendleri arasında yerini alıyor.

Penti 2008 mayo koleksiyonlarını görmek ve satın almak için Penti Mağazalarını ziyaret edebilir ya da www.penti.com.tr sitesine girerek online alışverişinizi yapabilirsiniz.
Penti Mağazaları :
İstanbul: Nişantaşı, Akmerkez, Kale, Capacity, Tepe Nautilus, Maltepe Carrefour, İstinye Park

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT