Lotus Jeans Yeni Sezonda Cesur Tasarımlarıyla Yürekleri Hoplatacak!

Alışveriş Alışveriş Lotus Jeans Yeni Sezonda Cesur Tasarımlarıyla Yürekleri Hoplatacak!

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 20 Mart 2006 Pazartesi

Firma: Lotus Jeans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 20, 2006
LOTUS JEANS YENİ SEZONDA CESUR TASARIMLARIYLA YÜREKLERİ HOPLATACAK!

2006 İlkbahar-Yaz sezonunda her tarza ve hayat felsefesine uygun sıradışı, cesur, zarif, sportif ve daha renkli modelleriyle LOTUS JEANS gardropların vazgeçilmezi olacak.

Lotus Jeans İlkbahar-Yaz sezonunda; 1950’li yılların çiçek desenli, egzotik baskılı, şaşalı nakışlarla ve aksesuarlara süslenmiş özgür çizgilerini, günümüzün modern tasarımlarıyla birleştirerek gözalıcı bir kreasyon yarattı.

Asimetrik modellerden, baskılı t-shirtlere, nakış ve pulun sentez oluşturduğu cesur aynı zamanda zarif tasarımları ve gökkuşağının 7 rengini içinde bulunduran ringel modelleri ile; rahatlığı, şıklığı birarada yaşamak isteyenler bu sezon LOTUS JEANS’in tutkunu olacak.

Bol cepli, yıkamalı, eskitilmiş vintage havasında bay ve bayan gabardin pantolonlar, dikiş detaylarının ön plana çıktığı, nakışlı ,göz alıcı denim pantolanlar ve vücudu saran jean ceketler LOTUS JEANS`in yeni kreasyonunda ön plana çıkıyor.

www.lotusjeans.com
1975 yılında kumaş dağıtım işiyle tekstil piyasasına giren Baykan Moda , 1994 yılında Türkiye’nin hazır giyim alanında kaliteyi, güveni ve hızlılığı yakalamasıyla hazır giyim imalatına yöneldi. 1994 yılında ana teması”yaşam” olan ve rahat yaşamak, genç kalmak isteyenlerin markası olarak tanımlanan jean markası LOTUS’u üretti. Kendi bünyesinde ürettiği ürünler ve dışarıdan satın aldığı ürünler olmak üzere iki grubta üretim yapan bir spor giyim üreticisi olarak İstanbul ve Lüleburgaz’daki fabrikalarında toplam 900 çalışanı ile yurt çapındaki 15 mağazasıyla hizmet vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT