Luxuria Yaz Sofralarınıza Doyamayacağınız Güzellikler Katıyor

Alışveriş Alışveriş Luxuria Yaz Sofralarınıza Doyamayacağınız Güzellikler Katıyor

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 15 Ağustos 2008 Cuma

Firma: Luxuria

Adres: Abdi İpekçi Cad. Arman Palas No:7 Daire:3-5 Nişantaşı Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 296 66 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Ağu 15, 2008

LUXURIA
Dünyanın seçkin markalarının dekorasyon ve sofra aksesuarlarını evinize taşıyan Luxuria, sofralara şıklık katarak sıcak yaz günlerini eşsiz kılıyor.

Koleksiyon alternatifleri arasında yer alan Valentino’nun çiçek desenli koleksiyonu yaz sofralarını şenlendiriyor. Mercanlardan ve deniz kabuklarından esinlenerek tasarlanan L’Objet sofra takımları tekneler ve yazlık evler için diğer alternatifler arasında yer alıyor. Buccelatti’nin Yunan Mitolojisi’nden esinlenerek hazırlanan Conchiglia serisinde yer alan gümüş deniz kabukları ise sofralara görsel zenginlik katıyor.
Kişiye özel tasarımlarıyla Jammet Seignolles Limoges markası Luxuria’da. Seçtiğiniz desenler, Luxuria’da renkleniyor.

Luxuria, Valentino, Oscar De la Renta, Cacharel Home, Blumarine Home’dan sonra Jammet Seignolles markasını da koleksiyonlarına ekledi. Tamamı el yapımı olan ve bulaşık makinesinde yıkanabilen koleksiyonun özel serisini Luxuria’da bulabilirsiniz. Altın, platin ve metalik renklerin uygulanabileceği koleksiyonda birbirinden farklı model ve desenlerin yanı sıra istenilen renk logo veya amblemleri de sofra takımınıza yansıtabilirsiniz. Ayrıca Luxuria`daki tümn yemek takımlarının parçalarını kendi ihtiyaçlarınıza göre kendiniz düzenleyebilirsiniz.

Ürün Fiyatları:
Buccelatti / Gümüş Deniz Kabuğu 363 Euro
Valentino / Yemek Takımı 2600 Euro
Valentino / Çaydanlık 295 Euro
L’Objet / Bowler 245 Euro
L’Objet / Deniz Kabuklu Mumluk 150 Euro
Jammet Seignolles / Yemek Takımı 2800 Euro civarı
Jammet Seignolles / Beyaz Yeşil Desenli Yemek Takımı 2950 Euro

LUXURIA:
Adı Latince’de “lüks mekân” anlamına gelen ve erişilebilen lüks konseptiyle değişik tarzları uyum içerisinde bir araya getiren Luxuria, herkesin zevkine ve beğenisine hitap eden seçkin bir ürün yelpazesine sahip.
Sofra düzenini ve sofra sanatını tanıtmayı amaç edinen Luxuria’da, istenilen her stilde sofra kurmayı sağlayabilecek çeşitli form ve desende porselen tabaklar, kristal bardaklar ve gümüş sofra aksesuarları bulunuyor.
Özel günlerinde dostlarına hediye almak isteyenlere, özel günlerde armağan vermek isteyen şirketlere ve evlilik hazırlığı yapan çiftlere farklı ürün alternatifleriyle seslenen Luxuria’da, her sezon dünyaca ünlü yeni markaları müşterilerin beğenisine sunuluyor.
Daum, Lalique, Saint Louis, Puiforcat, Crystal de Sèvres, Bernardaud, Jean Louis Coquet, Feelings by Sylvie Coquet, Jaune de Chrome, Wedgewood (Vera Wang Collection, Jasper Conran Collection, Barbara Berry Collection), Carrs, Lenox, L’objet, Versace by Rosenthal, Platta Lapas, Oscar De La Renta, Valentino, Cacharel Home ve Blumarine Home, Luxuria’nın satışa sunduğu markalardan yalnızca birkaçı...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT