Luxuria’nın Birbirinden Değerli ve Şık Hediye Alternatifleri, Annenize Sevginizi Anlatacak…

Alışveriş Alışveriş Luxuria’nın Birbirinden Değerli ve Şık Hediye Alternatifleri, Annenize Sevginizi Anlatacak…

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2008 Perşembe

Firma: Luxuria

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 15, 2008
Luxuria’nın Birbirinden Değerli ve Şık Hediye Alternatifleri, “Anneler Günü”nde Annenize Sevginizi Anlatacak…

Dekorasyon, ev ve sofra aksesuarlarında, dünyanın en saygın ve ünlü markalarını İstanbullularla buluşturan Luxuria, “Anneler Günü”nde annenize alabileceğiniz çok özel hediye alternatifleri sunuyor. Anne ve çocuğun sevgisini ölümsüzleştiren Daum ve Wedgewood marka heykeller, zarif sofra aksesuarları, L’Objet’nin taşlı peçete bilezikleri, annenize olan sevginizi yansıtmanız için şık alternatiflerden sadece bir kaçı olacak.

Bir Hediye de Luxuria’dan Annenize…
Luxuria’dan annenize alacağınız her hediyenin yanında, Luxuria’nın da anneniz için minik bir sürprizi olacak. Minik Rosenthal meleklerinden biri, annenizin başucunda sizi ve sevginizi hatırlatıyor olacak.

“Anneler Günü”nde, Annenizin Sabah Kahvaltısını Yatağına Götürün…
“Anneler Günü”nde sevgili annenize bir sürpriz yapın ve sabah kahvaltısını şık Luxuria aksesuarları eşliğinde yatağına taşıyın. Luxuria’daki özel markaların içerisinden seçeceğiniz kahvaltı takımı ve aksesuarlar, sürpriz kahvaltı tepsinizi şık ve özel kılacak. Size örnek olarak hazırlanan bu özel tepside; Daum güller, Saint Louis mor renkli kristal bardak, Lalique balık, Zanetto tepsi, Bernardaud frivole takım, Siren Ertan dantelli tepsi örtüsü, kristal kenarı 925 ayar gümüş bantlı sütlük ve şekerlik yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT