Maç Sonuçları Da Bu Paketlerde, Yemek Tarifleri De!

Alışveriş Alışveriş Maç Sonuçları Da Bu Paketlerde, Yemek Tarifleri De!

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Şub 7, 2011

Vodafone, Türkiye`deki abonelerine yeni bir hizmet başlattı. Ücretsiz olarak sunulan Kadın Yaşam ve Erkek Yaşam Servisleri ile kadınları ve erkekleri ilgilendiren birbirinden farklı ve faydalı haberler anında Vodafone abonelerinin cep telefonuna ulaşıyor.

En ileri mobil iletişim teknolojilerini Türkiye`ye getirerek abonelerinin yaşamlarını kolaylaştıran, onların memnuniyetini artırmaya odaklanan Vodafone yeni bir hizmeti daha başlattı. Kadın Yaşam ve Erkek Yaşam servisleri, kadınları ve erkekleri ilgilendiren farklı konulardaki gelişmeleri, trendleri ve haberleri cep telefonuna ücretsiz taşıyor.

Yeni Servislere Abone Olmak Çok Kolay!

Ücretsiz Kadın Yaşam Servisi`ne abone olmak isteyen Vodafone abonelerinin ABONE KADINYASAM yazarak 7070’e mesaj göndermeleri yeterli. Servis kapsamında bilgi SMS’leri gönderilecek. Bu içeriklerde güzellik, makyaj ve saç bakımı gibi konularda önemli bilgiler ve trendler, moda haberleri, sağlık, astroloji, yemek, pratik bilgiler yer alacak. Ayrıca uzmanlardan, ilişkilerle ilgili önemli ipuçları alınacak.

Ücretsiz Erkek Yaşam Servisi’ne abone olmak için de ABONE ERKEKYASAM yazıp 7070’e mesaj göndermek yeterli olacak. Erkek Yaşam Servisi’ne abone olan kişiler, cep telefonlarına gelecek SMS’ler ile futbol dünyasından son gelişmeleri, yeni otomobil modellerini, lansmanları, otomotiv dünyasındaki son gelişmeleri anında öğrenecekler. Ayrıca teknoloji dünyasındaki gelişmelerden, yeni ürünlerden ve büyük indirimlerden haberdar olabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT