Macera Tutkunlarına Columbia’dan Özel Fiyatlar

Alışveriş Alışveriş Macera Tutkunlarına Columbia’dan Özel Fiyatlar

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 26 Mart 2010 Cuma

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 26, 2010
Dünyanın bir numaralı outdoor giyim markası Columbia, Sonbahar - Kış sezonu ürünlerinde % 25 indirime girdi. Columbia, kış aylarının zorlu şartlarına ayak uydurup, yapmış olduğunuz aktiviteyi daha keyifli hale getirmeyi sağlayan ürünlerini indirimli olarak satışa sunuyor.

Outdoor giyimin ve ayakkabıların lider markası Columbia, hafif kumaşları ve sunduğu teknolojilerin yanı sıra, farklı renk seçenekleri ile kış koleksiyonlarının standart renklerine alternatif sunuyor.

Columbia, 2009 kış koleksiyonunda, hem outdoor aktivitelerinde, hem de şehir yaşamında kolaylıkla kullanabileceğiniz ürünler sunuyor. Columbia,giyimde kış ürünlerini ağır birer yük olmaktan çıkaran TITANIUM kategorisi ve aktivitenizin keyfini çıkarmanız için size cesaret veren su geçirmeyen/nefes alabilen OMNI-TECH™, su ve leke bariyeri Omni-Shield™ kumaş teknolojilerini sunuyor. Ayakkabıda ise hafif ve darbe emici taban özelliğini öne çıkaran TECHLITE™ ve farklı zemin koşulları için özel olarak tasarlanmış kaymaz Omni-Grip™ teknolojileri ile kışın keyfini herkesin yaşamasını sağlıyor.

Koleksiyonun en teknik ve en üst gurubu olan Titanium ürünleri de dahil olmak üzere bütün ürünlerinde 25 Mart’a kadar indirime giren Columbia hakkında daha fazla bilgi almak için www.columbia.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT