Maceraperest Annelere Edox ‘’Class 1 ‘’ Chronolady

Alışveriş Alışveriş Maceraperest Annelere Edox ‘’Class 1 ‘’ Chronolady

Tarihler: 03 Nisan 2012 Salı ~ 03 Haziran 2012 Pazar

Firma: Edox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2012 ~ Haz 3, 2012

Anneler Günü 2012

Edox Class -1 Chronolady Limited Edition 200 Limitli.

Bütün Class-1 saatlerine bayılan ama ölçüleri büyük gelen cesur bayan saat sevenlerimize çok güzel bir haberimiz var. Yeni Class-1 Chronolady çekici bir bayan versiyonu ve erkekleri kıskandıracak nitelikte.

Yeni Chronolady Limited Edition en iyisini isteyen her bayanın bileğinde muhteşem görünecek. Bu ayrıcalıklı saatin bezeline 108 adet pırlanta dizilmiştir. İnanılmaz siyah kadranı ise tam 12’de pırlantalı taşlarla parlıyor: en sportif maceracı bile bu saat de heyecanlanacak.

Ultra dakik ve güvenilir kronograf mekanizması bütün kronograf fonksiyonlarını sunarken, Class-1 efsanevi su dayanıklılığı sayesinde derin sulara dalmaya teşvik ediyor. Bu detaylar bütün deniz tutkunu bayanların dikkatini çekecek . Bu sıra dışı saat 300 metre’ye kadar suya dayanıklı ve kasa arkasına o meşhur Class-1 pervane işlenmiştir.

Kalibre: Edox 104, Ronda 5040.D bazında, Kasası Paslanmaz çelik 316L, siyah PVD kaplama ,saatin bezeline 108 pırlanta yerleştirilmiştir; hepsi 0.756 karat, Kadranı siyah sırlanmış, parlak taşla döşenmiş göstergeler ve detaylar ,Çizilmez ve anti-reflektif (yansıtmaz) safir cam’a sahip ,Kasa çapı: 38 mm ,Su dayanıklılığı: 300 metre / 30 ATM , Kayışı Gerçek siyah kauçuk kayış, Edox logo kabartmalı; siyah PVD kaplama toka.

200 LİMİTLİ .

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT