Magicform 2011-2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Magicform 2011-2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Tarihler: 07 Ekim 2011 Cuma ~ 07 Kasım 2011 Pazartesi

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2011 ~ Kas 7, 2011

Kadınların Vazgeçilmez İç Giyim Markası MAGICFORM, 2011-2012 Sonbahar/ Kış Koleksiyonunun Çekimlerini Barcelona’da Gerçekleştirdi!

MAGICFORM, “The Gate” adını verdiği 2011-2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonunun çekimlerini, İspanya’nın Başkenti Barcelona’nın kalbi olan Ramblas’da yer alan ve tarihi dokusu ile büyüleyen Hotel Continental Palacate‘de gerçekleştirdi.

Otelin Relaxing Versailles Lounge’unda 2 gün boyunca süren çekimlerde, dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarını da fotoğraflayan Carlos Alsina ve 15 kişilik ekibi, Kanada doğumlu uluslararası kapak kızı Kim Cloutier ile çalıştı.

Kadının içindeki kapıları açarak, gerçek özgürlüğüne kavuşmasına ithaf edilen “The Gate“ koleksiyonunda başrolü oynayan tül geceliklere, vücudu sıkıca saran seksi beden korseli kombinezonlar, 1800’lü yıllara gönderme yapan yüksek bel korseler, özel kesimleri ile vücudu mükemmel gösteren body’ler ve nefes kesen sutyenler eşlik ediyor.

Dünya modasını takip eden ve iç giyimin de dış giyim kadar önemli olduğunun bilinci ile tasarımlarını hayata geçiren markanın kullandığı has ipek, yumuşak dokulu tül, ipek saten ve Fransız danteller, mücevherlerin göz alıcı tonları ile hayat buluyor. Yakut kırmızısı başta olmak üzere, zümrüt yeşili, safir mavisi, ametist tonları ve vazgeçilmez siyah, sonbaharın favori renkleri arasında yer alıyor.

Gelin adaylarının da ilk tercihi olan MAGICFORM, 2011-2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonunda, her sezon olduğu gibi, farklı tasarımları ile bu tatlı telaşlarında en yakın yardımcısı olmaya devam ediyor.

Mağazalarında “Rüya Alemi” temasını işleyen markanın ürünleri, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde değerini bilen kadınların beğenisine sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT