Magicform, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Magicform, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Tarihler: 09 Mart 2012 Cuma ~ 09 Mayıs 2012 Çarşamba

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2012 ~ May 9, 2012

MAGICFORM, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile tutkulu bir sezona hazır mısınız?

Arjantin ve İspanya’nın tutku dolu dokusundan ilham alınarak hazırlanan MAGICFORM 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, içinizdeki kadını yeniden keşfetmeniz için tasarlandı. Renk skalasında yer alan ateşli ve sıcak tonlar, naif dokularla birleşirken, gül demetleri ile bezenen saten kumaşlar koleksiyonda başrolü oynuyor. Koyu mercan, portakal rengi, kırmızı, gül kurusu, somon, turkuaz, nil yeşili ve limoni renklere, vazgeçilmez siyah, beyaz ve ekru eşlik ediyor. Tasarımlarında modayı, kadınsı detaylarla birleştiren MAGICFORM'un 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda, ilkbaharı müjdeleyen transparan gecelikler, rengarenk askısız sutyenler ve vücuda form veren yüksek belli külotlar, yeni sezonun çarpıcı parçalarının başında geliyor.

Büyük göğüslü kadınların kurtarıcısı olan ve hareket özgürlüğü sağlayan askısız ve minimizer sutyenler, küçük göğüslü kadınlar için hazırlanan su dolgulu ve askısız tasarımların tamamı, canlı renklerle hayat buldu. Modanın detaylarda saklı olduğunun bilinci ile tasarlanan ve sutyenlerin kopçalarını saklayan şık fiyonklar, sezonun hoş sürprizlerinden biri!

İleri teknoloji ürünlerini de tasarımlarında kullanmayı tercih eden MAGICFORM, vücuda form veren külotları da koleksiyonuna dahil etti.

Relax at Home serisinde yer alan, pijama, gecelik ve şort ve sabahlık takımlar, pasta , şeker, kiraz, kuş ,tavşan ve kedi desenleri ile hayat bulurken, rahat ve bir o kadar da keyifli tasarımlar, kotonun yanı sıra, ipek ve saten kumaşlar ile şıklaşıyor.

Gelin adayları için vazgeçilmez bir marka haline gelen MAGICFORM, düğün öncesi ve sonrası organizasyonlar için de birbirinden farklı ve eğlenceli tasarımlara imza attı. Gelin Koleksiyonunda yer alan balayı setleri, özel olarak hazırlanan çeyiz kutuları, saten ve brode ile hayat bulan ve vücudu tutkuyla bağlayan kurdeleli gelin bustiyerleri, markanın hayata geçirdiği tutku dolu tasarımlardan sadece bir kaçı.

Tutkulu bir sezonu karşılamak için, 2012 İlkbahar/Yaz MAGICFORM Koleksiyonu Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde sizleri bekliyor.

www.magicform.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT