Magicform ile Pijama Partisine Hazır mısınız?

Alışveriş Alışveriş Magicform ile Pijama Partisine Hazır mısınız?

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: MagicForm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

İç giyim tasarımlarında olduğu kadar pijama ve gecelik koleksiyonu ile de öne çıkan MAGICFORM’un, 2011 Yaz Koleksiyonunda yer alan ürünlerini görmeden pijama partisini organize etmeyin!

Yaz aylarının vazgeçilmez sohbetlerinin geceye de taşındığı Pijama Partisi için hazırlanan ve sezonun çiçekleri ile hayat bulan Floral Koleksiyonu, yeşil, fuşya ve pembe renkler ile tasarlandı.

Hem spor hem de şık tasarımları tercih eden MAGICFORM kadını için İpek ve kotonların ağırlıkta kullanıldığı koleksiyonda, şort altlar ön plana çıkıyor.

Yaz ayları için özel olarak hazırlanan beyaz işlemeler gri renk ile kombin edilirken, gecenin sonunda tercih edeceğiniz uyku gözlükleri ise, pembe çiçeklerle hayat buldu.

MAGICFORM 2011 Yaz koleksiyonunu, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı ve Kanyon AVM’de bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT