Magicform – Marine Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Magicform – Marine Koleksiyonu

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 20 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Tem 20, 2011

Dünya modasını, iç giyim tasarımlarına taşıyan Magicform, “Marine” Koleksiyonu ile lacivert ve kırmızının kombinasyonunu kutluyor!

Deniz ve güneşin içimizi ısıttığı şu günlerde, yaz ayının en keyifli koleksiyonu, Magicform tasarımcıları tarafından, dünya modasını iç dünyanıza taşımanız için hazırlandı.

“Marine” Koleksiyonunda yer alan ve çapa aksesuarları ile detaylandırılan sutyen ve külotlar, temaya uygun olarak kırmızı, lacivert ve beyaz renklerin egemenliğinde. 3’lü paket olarak da tercih edebileceğiniz külotlardaki deniz temasının etkisi, renk ve aksesuarlarda kendini belli ediyor.

Dönemin vazgeçilmez rengi beyaz ve el işi ile hayat bulan koton gecelikler ise, gündüz sahilde de giyebilmeniz için tasarlandı. Magicform 2011 Yaz koleksiyonunu, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı ve Kanyon AVM’de bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT