Magicform’da Anneler Günü Kutlaması

Alışveriş Alışveriş Magicform’da Anneler Günü Kutlaması

Tarihler: 25 Nisan 2011 Pazartesi ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2011 ~ May 8, 2011

Magicform’da birbirinden farklı hediye seçenekleri, Anneler Günü Kutlaması için hazırlandı.

Özel günlerin vazgeçilmez markası MAGICFORM, Anneler Günü’nde farklı ürünler ile alışverişinizi keyifle yapmanız için 2011 İlkbahar koleksiyonundan hediye seçenekleri sunuyor.

Modayı takip eden anneler için vizon gecelik dantel ile hayat bulan siyah ve açık mürdüm renkli takım, farklı beden alternatifleri ile tasarlandı. Annenizi şımartmak için tercih edeceğiniz ipek ve dantel ile hazırlanan somon sutyen ve takım külot ise mini kurdele detayları ile ilgi çekiyor.

Favorisi beyaz renk olan anneleri de düşünen MAGICFORM, takım olarak da alabileceğiniz ve farklı boylarda ürettiği gecelik ve sabahlıkları öneriyor.

Markanın 2011 Koleksiyonunda başrolü oynamaya aday önden bağlamalı beyaz sabahlık ve beyaz, somon, kırmızı ve siyah renklerde sunulan tüylü terlik, her daim şık olmak anneler için birebir. Uyurken ışıktan rahatsız olmaması ve gözlerini dinlendirmesi için tercih edeceğiniz uyku bandı ile annenizin tıpkı bir prenses gibi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Büyük göğüslü anneler için ise, göğüs bedenini 2,5 cm. küçük gösteren Minimiser modeli öneriliyor. Zarif ve mükemmel kesimli kup ile büyük göğüslü annelere rahatlık sağlayan, kaliteli kumaşı ve kalifiye işçiliği ile göz dolduran Minimiser sutyenler, D kup ve üzeri sutyen kullanan kadınların ilk tercihi. Göğsü dört bir yönden saran, koltuk altından da toplayan ve aynı zamanda hareket özgürlüğü veren sutyenler ile annenize rahat ve şık bir ilkbahar hediye edebilirsiniz.

Magicform ürünlerini, Boyner ve Debenams zincirlerinde, 200’ü aşkın satış noktasında ve markanın Nişantaşı Valikonağı Caddesinde ve Kanyon AVM’de bulunan konsept mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT