Magnum Advergame Bu Hafta 5 Kişiye 2000 Tl Değerinde Vakko Hediye Çeki Veriyor!

Alışveriş Alışveriş Magnum Advergame Bu Hafta 5 Kişiye 2000 Tl Değerinde Vakko Hediye Çeki Veriyor!

Tarihler: 16 Haziran 2009 Salı ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: Magnum Advergame

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2009 ~ Haz 21, 2009
Magnum Advergame Bu Hafta 5 Kişiye 2000 TL Değerinde Vakko Hediye Çeki Veriyor!
Magnum’un, dizi formatındaki interaktif oyunu (advergame) heyecanla devam ediyor. Eva Mendes’in de rol aldığı advergame, sürprizlerle dolu hediyeleriyle, 21 Haziran 2009 tarihine kadar oyunseverlerin ve diziseverlerin karşısında!

www.sadecemagnum.com’da yayınlanan dizi formatındaki advergame’de 5. haftaya girildi. Magnum’un internet sitesinde oynanabilen advergame’in takipçileri ister içinde bulundukları haftaların, isterlerse de önceki haftaların video oyununu oynayabiliyor.
21 Haziran 2009 tarihine kadar devam eden, 6 hafta süren advergame’de Eva Mendes de hayranlarının karşısına çıkıyor. Mendes’in ince zevki ile döşediği Magnum Evi’nde geçen hikâyede, bu hafta Lidya’nın önemli bir gecede giymesi gereken beyaz elbiseyi, Mert’in yardımıyla tahmin etmeniz gerekiyor.
Hikâyede Lidya’nın yan komşusu olan Mert, başarılı bir reklam müziği yapımcısını canlandırıyor. Oyun, bu iki karakter arasında geçen hikâyeyi 6 farklı bölümde, alışılmışın dışında bir kurguyla sunuyor ve onlara “Oynarken Gözün Hiçbir Şey Görmeyecek!” uyarısını yapıyor.
Advergame sonunda kazanılan puanlar, oyun tutkunlarına çekilişle hediye kazanma fırsatları sunuyor. Bu hafta 5 şanslı kişi 2000 TL değerinde Vakko hediye çeki kazanacak.
Kullanıcılar ayrıca sitedeki sırayla kazan fırsatlarıyla; Mudo, Marks&Spencer, Teknosa, Tekin Acar hediye çekleri ve Mudo’dan sürpriz hediyeler kazanabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT