Makyaj Temizlemede Mikrofiber Devrimi!

Alışveriş Alışveriş Makyaj Temizlemede Mikrofiber Devrimi!

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 06 Kasım 2011 Pazar

Firma: Perla Makyaj Temizleme Bezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Kas 6, 2011

Sadece su kullanarak kolayca makyaj temizlemeyi sağlayan, mikrofiber kumaştan üretilen Perla Makyaj Temizleme Bezi, ciltteki yağı ve kiri derinlemesine yok etmenin yanı sıra peeling amaçlı da kullanılabiliyor.

Makyaj, kadınların güzelliğinin tamamlayıcısı ve vazgeçilmezidir. Ancak doğru şekilde temizlenmediğinde çeşitli sağlık sorunlarına neden olabileceği de bilinen bir gerçek. Özellikle göz ve gözkapağı makyaj ürünleri çoğunlukla su geçirmez bileşenlere sahip olduğu için, makyaj düzgün temizlenmediğinde ciltte önemli sorunlara neden olabilir. Perla tarafından üretilen yeni bir ürün, makyaj temizlemede çığır açan bir teknoloji sunuyor.

Makyaj temizlemeye ilişkin tüm bildiklerinizi unutmanızı sağlayacak Perla Makyaj Temizleme Bezi, başka hiçbir malzeme ya da solüsyona gerek bırakmadan, sadece su ile makyaj temizleme olanağı veriyor. Ürün, saç telinden yüz kat daha ince yapıdaki ipliklerden oluşan yapısı sayesinde, cildi hem makyajdan hem de yağ ve kirden arındırarak mükemmel hijyen sağlıyor.

Alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyan Perla Makyaj Temizleme Bezi, makyaj temizliğinde devrim yapan özellikleriyle ciltteki gözenekleri açarak cildin nefes almasına ve ölü derinin yenilenmesine de yardımcı oluyor. Ürünün diğer bir önemli özelliği ise dünyadaki en kaliteli ve en ileri teknolojili mikrofiber kumaştan üretilmiş olması. Dünyada sadece birkaç fabrika bu derece yüksek kalitede mikrofiber üretme kapasitesine ve yetkisine sahip bulunuyor.

Doğal sabunlarla ve suyla kolayca temizlenip yeniden kullanılabilen Perla Makyaj Temizleme Bezi’nin yavruağzı, zeytin yeşili ve Bahama mavisi olmak üzere üç farklı rengi bulunuyor. Ürün Türkiye’de Petra tarafından 22 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT