Marine Tobocco`dan Yeni Yıl`da Sevdiklerinize Özel Hediye Sepetleri

Alışveriş Alışveriş Marine Tobocco`dan Yeni Yıl`da Sevdiklerinize Özel Hediye Sepetleri

Tarihler: 16 Kasım 2009 Pazartesi ~ 31 Aralık 2009 Perşembe

Firma: MarineTobacco

Adres: Fener Kalamış Cad. Ersoy Ap. No:30/B Kalamış İstanbul Kalamış İstanbul

Telefon: 0216 347 73 04

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2009 ~ Ara 31, 2009
Yeni Yıl’da ne hediye alacağını kara kara düşününler! Müjde! Marine Tobacco’nun kişiye özel hazırladığı sepetler ile sevdiklerinizi çok mutlu edebilecek aynı zamanda hayalinizdeki sepetleri bütçenize göre tasarlayabileceksiniz…

Geçtiğimiz aylarda Kalamış’ta açılan Marine Tobacco, Yeni Yıl’a özel hazırladığı sepetler ile sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlıyor.

Dünyanın her yerinden derlenmiş puro ve tütün aksesuarları, yine dünyaca tanınmış birçok ünlü içki ve çikolata markalarını bulabileceğiniz Marine Tobacco’da Yeni Yıl’da sevdiklerinize muhteşem sepetler hazırlayabilirsiniz. Size sunulan birbirinden şık sepet ve süsleme alternatifleri ile kendi seçeceğiniz ürünleri birleştirerek hayal gücünüze, hediye etmeyi düşündüğünüz kişinin zevklerine ve en önemlisi bütçenize göre Yılbaşı sepetleri tasarlayabilirsiniz. Tüm bunların yanında yılbaşı sepetinizi kendi elinizle hediye edebilir ya da arzu ettiğiniz adrese teslim ettirerek sevdiklerinizi Yeni Yıl’da muhteşem sürprizinizle şaşırtabilirsiniz. Sizde Yeni Yıl’da sevdiklerinizi mutlu etmek istiyor ve onların zevklerini önemsediğinizi belirtmek istiyorsanız Marine Tobacco’ya muhakkak uğramalısınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT